EMBA University of Hull Cluj, la a doua generație de absolvenți

 

A doua generație EMBA University of Hull va absolvi astăzi cursurile școlii de business 100% britanice din Cluj-Napoca, în cadrul unei ceremonii organizate în Hull, Marea Britanie.

 

Evenimentul va putea fi urmărit live pe pagina de Facebook a programului, începând cu ora 18.30. În noiembrie a.c. va avea loc o ceremonie similară în România. 

 

După doi ani de muncă, studenții noștri termină cursurile programului 100% britanic din Cluj-Napoca. Este o mare plăcere sa îi însoțesc la ceremonia lor de absolvire din Hull, Marea Britanie. În contextul acesta festiv, merită să îi aplaudăm pentru efortul depus pentru a ajunge în acest punct. Am fost foarte bucuros să văd cât de mult au crescut și aștept să văd cum își vor continua parcursul profesional. În numele echipei din Cluj-Napoca și a celei de la The University of Hull, le transmitem că suntem foarte mândri de studenții din a doua generație a EMBA și vom face tot posibilul să-i susținem și de acum înainte. Felicitări tuturor!”, declară Dr. Andrew Taylor, Directorul Programului EMBA.

 

Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business si este organizat pe 12 module, timp de doi ani de zile. Unul dintre module a fost desfăşurat în Marea Britanie, la The University of Hull, Marea Britanie.

 

În Cluj-Napoca, şcoala de business 100% britanică a fost lansată în 2015,  printr-un parteneriat între The University of Hull, Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania şi Electrogrup. 

 

Asociația Universitatea Babeş-Bolyai – Executive Education (UBB EE) este o asociaţie non-profit al cărui rol este gestionarea EMBA-ului 100% britanic, derulat în Cluj-Napoca. 

 

 

University of Hull are aproape 90 de ani de tradiţie. Portofoliul său cuprinde 50 de specializări, printre care management, medicină, ştiinţe sociale şi umaniste, arte etc. Anual, peste 20.000 de studenţi urmează cursurile University of Hull. 

 

Universitatea Babeş-Bolyai: Înfiinţată în anul 1581, Universitatea Babeş-Bolyai este cea mai veche universitate din România cu o lungă tradiţie în educaţie, cercetare şi deservirea comunităţii locale. În prezent, UBB  este cea mai mare universitate din ţară, având mai mult de 44.600  de studenţi înscrişi la nivel de licenţă, masterat, doctorat, extensii, ID, formare continuă, în 516 programe de studii în limba română, maghiară, germană, engleză, franceză. Universitatea a fost clasată între primele trei universităţi din România din punctul de vedere al calităţii programelor sale.

 

Banca Transilvania este a doua bancă din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.000 de angajaţi, 500 de sedii şi 2,5 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, cum este Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.  

 

Electrogrup: Cu o experienţă de 20 de ani în domeniu, Electrogrup a fost înfiinţată din dorinţa de a oferi servicii inovative şi de calitate în infrastructura energetică. Afacerea s-a extins ulterior la infrastructura de telecomunicaţii, new media, piaţa de energie, gaze naturale şi energii regenerabile, transformand sinergiile dintre aceste domenii in avantaje competitive, prin exploatarea conceptului inovator cross-sector. Astazi, compania furnizează beneficiarilor săi soluţii la cheie de design, implementare, mentenanţă şi dispecerizare în proiecte complexe de infrastructură energetică, telecomunicaţii şi construcţii civile, desfăşurate la nivel national şi international. Pilonii principali ai succesului Electrogrup, dinamismul şi tehnologiile moderne aplicate, reprezinta avantaje majore ale companiei în strategia de extindere în România şi în alte pieţe.

Comentarii Facebook