eMag - La ce oră începe Black Friday 2017

 

Black Friday va începe vineri dimineaţă, 17 noiembrie, la eMag, dar ora exactă va fi una specială.

 

Clienții vor afla ora exactă pe aplicaţia de mobil, care va trimite o notificare fix în momentul în care încep reducerie.

 

Când dăm drumul la campanie, creşte exponenţial numărul de oameni pe site. Sunt aproximativ 100.000 de oameni începând cu ora 6 dimineaţa care aşteaptă. Problema nu este numărul de utilizatori, provocarea adevărată vine când foarte mulţi fac cereri care ajung în bazele de date în aceeaşi secundă. Problema e când cererile trec de zeci de mii, pentru că ajungem la un vârf de peste 400.000 de oameni simultan.

 

În fiecare an am vrut să venim cu produse sau servicii care să demonstreze că orice se poate cumpăra online. Anul trecut am vândut aproape 100 de maşini, am venit cu aur, bonuri de combustibil, diamante. Anul acesta am venit cu o gamă foarte mare de produse şi servicii. Venim cu abonamente telecom, Digi, nelimitat, redus cu 50% în primul an, o ofertă limitată la 3.000 de abonamente”, a spus Iulian Stanciu, şeful eMag, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Vom avea anvelope de 200 de lei la preţ de 99 de lei. Vom avea televizor LED de 80 de cm la 399 de lei. Cel mai bun preţ în piaţă a fost 700 de lei până acum. Vom avea şi în zona de telefoane high-end, avem şi din zona medie şi din entry level. La telefoane reducerile vor fi undeva la 20-30%, e posibil să avem câteva modele care merg spre 50%”, a spus el, pentru Ziarul Financiar. 

 

Emag va avea anul acesta şi bilete la Tarom, vouchere de 100 de euro pe care noi le va vinde cu 50 de euro.

 

Am mers în zona de servicii medicale, vom avea abonamente la Regina Maria, la clinici dentare, excursii în Deltă, la munte, bilete la concerte - Electric Castle, avem aur la vânzare. Am vândut peste 10 kg în fiecare an”.

Comentarii Facebook