ECOFARMACIA are o nouă locație în Cluj-Napoca, în piața Flora. Vezi cum arată FOTO (P)


O nouă farmacie din lanțul ECOFARMACIA a fost inaugurată în 14 noiembrie, la Cluj-Napoca, în piața Flora din cartierul Mănăștur.

ECOFARMACIA reprezintă ”un nou concept de farmacie”, după cum explică și reprezentantul companiei, doctorul Radu Pavel, astfel încât farmaciștii să poată oferi sfaturi clienților.

Astăzi inaugurăm un nou concept de farmacie. Un nou concept funcțional, care lasă farmacistului mai mult timp să acorde sfaturi pacientului și în același timp mai multă rapiditate pentru cei grăbiți. Un nou concept financiar, care ne permite să fim accesibili nu doar pe produsele ieftine. un nou design interior, o nouă atmosferă. Inaugurăm o farmacie, nu un spital. Unde altundeva am fi putut începe toate acestea, dacă nu cumva în capitala Ardealului?”, a spus dr. Radu Pavel la inaugurarea noii locații.

 



Reprezentanții companiei îi asigură pe clujeni că nu vor face niciun compromis când vine vorba de sănătatea lor și vor alege prețul corect pentru produsul corect.

Ecofarmacia este un lanț cu 184 de angajați, medici, farmaciști, asistenți și economiști, care se ocupă de sănătatea oamenilor din 8 județe transilvănene.

 

 

 

 

 

 

Vezi AICI mai multe imagini de la inaugurare -> S-a inaugurat noua farmacie ECOFARMACIA în Piața Flora din Mănăștur. Vezi cum arată FOTO(P)

Comentarii Facebook