De ce și-a dat un român demisia de la Apple

 

Un român și-a dat demisia de la gigantul Apple pentru un post de conducere la Ford în Silicon Valley.

 

Ford a deschis un nou centru de cercetare în Silicon Valley care va fi condus de Dragoş Măciucă, un inginer care a venit la Ford de la compania Apple.

 

În calitate de lider tehnic pentru inovaţie, Dragoș Măciucă are o vastă experienţă în Silicon Valley, în consultanţă pentru firmele nou înfiinţate, dezvoltarea şi comercializarea de produse, colaborarea cu universităţile şi conducerea unor echipe multifuncţionale.

 

Românul are un doctorat în Inginerie Mecanică la University of California Berkeley şi un MBA la Haas School of Business, scrie capital.ro.

 

Ford a inaugurat joi, 22 ianuarie, Centrul de Cercetare şi Inovaţie de la Palo Alto, sporindu-şi astfel echipa globală de cercetare şi accelerând planurile companiei în conectivitate, mobilitate, vehicule autonome, satisfacţia clienţilor şi Big Data.

 

Cu noua unitate de la Palo Alto, unde vor lucra 125 de cercetători, ingineri şi oameni de ştiinţă, Ford estimează că până la sfârşitul anului,va avea unul din cele mai mari centre de cercetare în domeniul auto din Silicon Valley. 

Comentarii Facebook