David Ciceo aruncă săgeți spre conducerea CJ Cluj: Favorizează Aeroporturile din Târgu Mureș, Debrecen și Budapesta

 

Directorul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca susține că sunt 2 -3 persoane din fruntea Consiliului Județean Cluj, care sabotează instituția.

 

Senatorul Marius Nicoară a luat public apărarea Aeroportului, duminică, 20 septembrie, printr-o postare care l-a înfierat pe președintele CJ Cluj, Mihai Seplecan.

 

Ne bucurăm foarte mult că domnul senator susține dezvoltarea Aeroportului. Noi considerăm că strategia de dezvoltare stabilită de consilierii județeni trebuie să meargă înainte. Este foarte important să avem o pistă de 3.500 de metri. Ne bucurăm că toți consilierii județeni strijină. 

 

Proiectul intermodal este în strategia Ministerului și ajută direct și indirect Clujul. De asemenea, pista de 3.500 de metri este o parte importantă a strategiei județului Cluj”, a precizat David Ciceo, referindu-se la proiectul de intermodal (legarea aeroportului cu o pasarelă de stația CFR).

 

Acesta a spus că cei care sabotează Aeroportul sunt în număr de ”doi - trei”. ”Printre cele trei persoane este și președintele Seplecan”, a fost întrebat Ciceo. ”După cum spuneam sunt niște cazuri particulare. Nu considerăm că incidentele sunt este izolate, pentru că de foarte mult timp stagnează proiecte importante pentru Cluj. Mă refer la proiectul de intermodal și pista de 3.500 de metri. 

 

Sunt județe care sunt invidioase că noi suntem cu un pas înainte în proiectul de intermodal și sunt interpelări din partea parlamentarilor din Sibiu și Bravoș, care sunt invidioși că avem proiectul de intermodal și că este în Master planul de transport. Ceea ce afirmă unii că nu este în Master plan este total eronat și din păcate favorizează competiția. Este o competiție foarte mare între regiuni. Să știți că Sibiu, Târgu Mureș Debrecen și Budapesta au demarat intermodalul, iar persoanele de care vorbeam favorizează competiția și defavorizează județul Cluj”, a mai spus David Ciceo. 

Comentarii Facebook