Daca mergeti cu Wizz Air, faceti check-in on-line, ca e gratuit! In caz contrar, platiti intre 5 si 10 euro!

Wizz Air a introdus serviciul de check-in on line, care este gratuit si care va ajuta sa economisiti timp si sa nu mai pierdeti doua ore in aeroport. Daca apelati la cel traditional, in aeroport, va trebui sa platiti 5 euro, in cazul in care solicitati serviciul de check-in in momentul rezervarii sau 10 euro, daca il cereti in aeroport.

 

Asa ca mai bine alegeti noul produs- check-in on line. Nu va costa nimic si mergeti mai tarziu in aeroport. Puteti sa faceti check-in cu maximum 10 zile inainte de plecare si cu minimum 3 ore inainte de plecarea avionului. Astfel, daca nu aveti bagaj, veti putea merge direct la poarta de imbarcare cu 30 de minute inainte de plecarea avionului. In cazul aveti si bagaj de cala, va trebui sa mergeti la biroul de preluare a bagajelor cu 40 de minute inainte de plecare.

 

Seriviciul check-in on line este disponibil si pentru zborurile Wizz Air care pleaca de pe aeroportul din Cluj si de pe alte 31 de aeroporturi pe care opereaza Wizz Air:

 

Bruxelles Charleroi (CRL)

Bucuresti (BBU)

Budapesta (BUD)

Cologne (CGN)

Cork (ORK)

Doncaster/Sheffield (DSA)

Dortmund (DTM)

Eindhoven (EIN)

Frankfurt Hahn (HHN)

Gdansk (GDN)

Glasgow Prestwick (PIK)

Gothenburg (GSE)

Hamburg Lübeck (LBC)

Katowice (KTW)

Liverpool (LPL)

Londra Luton (LTN)

Malmo (MMX)

Memmingen (FMM)

Paris Beauvais (BVA)

Pisa (PSA)

Poznan (POZ)

Praga (PRG)

Sofia (SOF),

Stockholm Skavsta (NYO)

Targu Mures (TGM)

Timisoara (TSR)

Turku (TKU)

Varsovia (WAW)

Weeze (NRN)

Wroclaw (WRO)

Zagreb (ZAG).  

 

In cazul in care veti alege varianta traditionala de check-in , de la 1 aprilie veti plati intre 5 si 10 euro , in functie de momentul in care ati solicitat serviciul. Mai multe informatii gasiti pe www.wizzair.com.

Comentarii Facebook