Cursuri profesionale de toaletaj canin la Cluj, în premieră în România. Vezi unde te poți înscrie (P)



Iubitorii de animale care doresc să se reprofileze, pot lua în considerare de acum o carieră care îi ajută să mențină sănătatea animalelor de companie.

Profesional Academy pune la dispozitie primele curusuri de toaletaj canin din Romania. Daca iti doresti sa ai o diploma internationala acreditata de Ministerul Educatiei si Muncii si sa te specializezi intr-o noua meserie, foarte cautata in tara, dar si peste hotare, inscrie-te la cursurile de coafor canin, sustinut de Profesional Academy.

Durata cursului este de o săptămână, intensiv, iar prțul este de 2400 RON. Echipamentele din cadrul Profesional Academy sunt de ultima generatie, astfel incat orice cursant va putea face fata oricarei provocari si exigente, in oricare colt al lumii.

De asemenea, spațiul Profesional Academy este dedicat exclusiv activitatilor de instruire, în spatii amenajate special pentru teorie si special pentru practica profesională.

Toate modulele ofera si instruire in domeniul managementului de salon, pentru a te putea ajuta sa construiesti relatii pozitive si trainice cu clientela, sa oferi servicii din ce in ce mai bune pe piata de profil si sa iti conduci propria cariera prin insusirea unor tehnici de dezvoltare personala.

Totodată, Profesional Academy organizeaza cursuri acreditate de manichiura, pedichiura, make-up - machiaj, stilist protezist unghii, cosmetician, automachiaj, coafor stilist, coafor canin, maseur si asistent gestiune contabilitate.

Fie ca doresti sa participi la cursurile oferite de Profesional Academy, fie ca preferi sa te lasi pe mana profesionistilor instruiti in cadrul academiei sau sa iti rasfeti animalul de companie, nu ezita sa vizitezi www.profesionalacademy.ro pentru mai multe detalii.

INSCRIERI: 0744.920.034 ; receptie@profesionalacademy.ro

Cursurile vor avea loc la Sediul Academiei de pe str. Constantin Brancusi nr 1, deasupra Restaurant Bolero in Piata Cipariu.

Comentarii Facebook