160x600 px_1.jpg

Economic

Cursuri gratuite în Cluj despre bursă pentru a învăța cum să investești: 2 și 3 Noiembrie

  
Investiție, spectacol și studiu în părți egale. Hanseatic Brokerhouse are o propunere foarte interesantă pentru următoarea perioadă: Trading live, în România, în peste 15 orașe diferite, printre care și Cluj-Napoca, unde vor avea loc 4 seminarii.


Ți-ar plăcea să vezi cum tranzacționează traderii profesioniști? Așa începe o inovativă inițiativă a brokerului german, Hanseatic Brokerhouse, care promite să aducă în România secretele tradingului și ale investițiilor la bursă, total gratuit.

Spus așa, sună foarte spectaculos. Și este. În timp real, traderii vor lua decizii, vor cumpăra și vor vinde, totul cu o viteză vertiginoasă. Traderii experți ai Hanseatic Brokerhouse vor imita rock starurile. Evenimentul se va organiza sub forma unui roadshow în următoarele săptămâni, în peste 15 orașe din România, printre care și Cluj-Napoca, plus Iași, Timișoara, Constanța și multe altele.

Să participi la acest ’’spectacol’’ este total gratuit, iar înscrierile se realizează online.


Diversificare și studiu


Seminariile de trading în direct pornesc de la ideea ca asistenții să se bucure învățând, iar evenimentul, potrivit traderilor Hanseatic Brokerhouse, va fi “o îmbinare între spectacol și studiu, dat fiind faptul că vor putea vedea din prima linie cum se gestionează riscul investițiilor, cum și când trebuie investit, cum se limitează posibilele pierderi și cum se optimizează beneficiile, cum se lucrează cu diverse produse financiare, etc”.

Ce fel de persoane asistă la astfel de evenimente? Experții Hanseatic Brokerhouse dezvăluie necunoscutul: “toate persoanele, studenții, inginerii, avocații, informaticienii, antreprenorii, etc”. Una dintre principalele avantaje ale acestor seminarii este că nu sunt necesare cunoștințe anterioare.

Sesiunile de trading din Cluj-Napoca sunt programate pe 2 și 3 Noiembrieun hotel central din oraș, iar cei interesați pot alege între a participa de dimineață sau după-amiază.

Înscrierile au început deja pe această pagină. Cine a spus că bursa nu este un spectacol?

rosal_dispecerat[1].png
5-10-2016, 13:53
10 vizualizări
3 comentarii
gicu3-11-2016, 12:30
Un rahat de curs. Am fost si e o abureala. Nu inveti nimic, iti baga pe gat contractul lor si tre sa marci banul, asta e miza.
Clujean18-10-2016, 21:59
Am participat la ei, nu inveti nimic, ti se prezinta platforma lor de tranzactionare, cu logo-ul lor defapt nu e un delfin, cum se lauda ca ai de mine sunt din jjermania, iar apoi va invita la facut de conturi si bagat de bani. Trist!
gicu16-10-2016, 18:54
bullshit. toata miza e sa incheie un contract cu voi. cursurile sunt balarii. e pierdere de vreme

Cele mai citite ştiri din Economic

186 vizualizări
14-8-2018, 20:24
Gerovital își menține poziția de lider de piață pe segmentul antirid, cu vânzări în creștere cu peste 10% la gama Gerovital H3 Evolution (P)» Vezi tot
18 vizualizări
12-8-2018, 12:16
8 pași pentru un semnal WiFi mai bun» Vezi tot
15 vizualizări
7-6-2018, 13:05
CLUJ: Servicii de calitate de prelucrare a granitului și marmurei, la FAZAKAS MORMINTE MONUMENTE (P)» Vezi tot
11 vizualizări
30-10-2013, 17:31
Patru tone de carne de pui, confiscate de la Selgros Cluj. Cazul este SUSPECT» Vezi tot
11 vizualizări
5-7-2013, 14:18
Vara reducerilor la Iulius Mall Cluj. Vezi ce promoții sunt în această vară(P)» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?