Curs Manager Proiect în Cluj-Napoca la doar 500 lei plus bonusuri de încă 10% (P)


Asociatia Smart Projects va invita sa participati, in perioada 31.01–03.02.2014, la cursul de Manager de Proiect, in judetul Cluj. Costul cursului este de doar 500 RON/persoana.

 

Cursul este acreditat de catre Autoritatea Nationala de Certificare si recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educatiei. BONUSURI: daca la curs se inscriu cel putin 2 persoane din cadrul aceleiasi companii beneficiati de o reducere suplimentara de 10% de persoana; daca aveti pana in 25 de ani sau peste 45 de ani beneficiati tot de 10% reducere, deoarece Smart Projects sprijina tineretul si participarea activa. De asemenea, daca sunteti membru intr-un ONG veti beneficia de 10% reducere. Bonus o sedinta gratuita oferita dupa absolvirea cursului, participantilor care doresc informatii de specialitate pentru demararea unui proiect cu finantare din fonduri europeane.

 



De ce SMART PROJECTS?
• Pentru ca Asociatia Smart Projects are experienta de peste 6 ani in elaborarea si implementare proiectelor, in special a celor finantate din fonduri structurale. Trainerii Asociatiei Smart Projects au experienta efectiva in implementarea proiectelor, detinand astfel abilitatile necesare pentru a va face cunoscute exemple concrete de studii de caz si situatii pe care le-ati putea intampina in gestionarea unui proiect, pentru a stii astfel cum sa le faceti fata.
• Pentru ca a fi Manager de Proiect nu inseamna doar a semna cateva documente! Participa la cursul organizat de Asociatia Smart Projects pentru a invata de la Manageri de Proiect experimentati, adevaratele responsabilitati, abilitati si comportamente pe care un Manager trebuie sa le detina/aplice.

 



CURS ACREDITAT ANC
Cursul este acreditat de catre Autoritatea Nationala de Certificare si recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educatiei cu scopul de a oferi persoanelor interesate, pregatirea necesara pentru ocupatia de Manager Proiect in conformitate cu codul COR 242101.

PRINCIPALELE SUBIECTE ABORDATE:

Vineri, 31 ianuarie 2014, 14:00-18:00

1. Managementul Proiectelor-Concepte; ;2. Proiecte vs Activitati operationale; 3. Triunghiul proiectului; 4.Functiile managementului; 5.Ciclul de viata al unui proiect; 6.Program vs Proiect; 7.Criterii de selectie a proiectelor; 8.Identificarea corecta si analiza unei probleme; 9.Analiza SWOT; Tehnici de instruire : Prezentare, Brainstorming /Lucrul in echipa/Proiect de grup/Discutii: – Identificarea si analizarea problemei/Arborele problemei; – Analiza SWOT- analiza competentei organizatiei de a rezolva problema identificata; – Justificarea proiectului.

Sambata, 01 februarie 2014, 10:00-17:00

1.Scopul si obiectivele unui proiect. Cum se elaboreaza obiective SMART; 2.Tehnica scrierii obiectivelor; 3.Matricea logica a proiectului; 4.Activitati/Rezultate/Resurse; 5.Indicatorii unui proiect; 6.Pasi de urmat in planificarea proiectului; 7.Diagrama Gantt; 8.Bugetul proiectului; 9.Monitorizare si controlul proiectului; 10.Evaluarea proiectului; Tehnici de instruire : Prezentare, Proiect de grup /Lucrul in echipa/Discutii:- Stabilire scop/obiective; – Stabilire activitati/subactivitati/mod de implementare;- Stabilire corelatie intre activitati si obiectivele specifice; – Stabilire indicatori pentru masurare obiective; – Stabilire buget; Test intermediar evaluare participanti.

Duminica, 02 februarie 2014, 10:00-17:00

1.Echipa de proiect. Managerul de proiect; 2.Gestionarea relatiilor conflictuale in cadrul unui proiect; 3.Managementul riscului; 4.Managementul timpului; 5.Prezentare proiecte de succes. Erori fundamentale in cadrul proiectelor; Tehnici de instruire : Prezentare, Brainstorming/Discutii de grup: – Echipa de proiect :Roluri si responsabilitati; – Managerul de proiect: responsabilitati,comportamente; Test intermediar evaluare participanti; Tema proiect final (Fisa proiect-consultanta).

Luni, 03 februarie 2014, orele 12:00-18:00

Consultanta Fisa proiect; Examen de certificare , organizat conform prevederilor legale in vigoare; Proba teoretica: Test evaluare cunostinte; Proba practica: Realizarea unei schite de proiect si sustinerea acesteia in fata Comisiei de Examinare.

 


Pentru inscriere va rugam sa ne contactati la:

- 0727 723 151, Claudia Neculae, claudia.neculae@gmail.com;
- 0745 307 405, Sima George, sima.george@gmail.com
Formular de inscriere: http://smartprojects.org/formular-inscriere
Mai multe detalii gasiti pe: http://smartprojects.org/curs-manager-proiect-500-lei-bonusuri-de-inca-10.html

Comentarii Facebook