Miercuri 24 Aprilie

Cum arata Samsung Galaxy S3 si ce stie sa faca FOTO


Samsung Galaxy S3 a fost prezentat, joi seara, fiind denumit un telefon "creat pentru oameni".

Noul gadget are un ecran de 4,8 inci, cu 22% mai mare decat cel de 4,3 inci de pe Samsungul Galaxy S2. Ecranul de tip Super AMOLED are o rezolutie de 720 x 1280 (360ppi) pixeli. Camera anterioara are 1,9 megapixeli si poate realiza filme HD de 720p, iar cea posterioara are 8 megapixeli si este full HD, cu o rezolutie de 1080p, scrie gizmodo.com.

Procesorul este un quad core 1,4GHz  Exynos 4 Cortex-A9 si de sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich. Smartphone -ul va fi disponibil in variantele de memorie de 16, 32 si, respectiv, 64 de GB.

Functionalitati:

Smart Stay: Samsung Galaxy S III va "privi" in ochii utilizatorilor si se va activa sau dezactiva in functie de privirea acestora.

Direct Call: Daca duci la ureche telefonul in timp ce scrii un SMS, Samsung Galaxy S3 il va apela pe destinatarul mesajului.

Smart Alert: Daca pui mana pe telefon dupa ce ai pierdut un apel, aparatul va vibra sau va emite un semnal luminos.

Social Tag: Conecteaza in mod automat fotografiile prietenilor realizate cu camera cu conturile lor de Facebook si Google+, cu ajutorul tehnologiei de recunoastere faciala.

S Beam: Doua Galaxy S3 pot fi conectate printr-o singura atingere, iar utiliatorii pot transfera fisiere.

AllShare Cast: Samsung Galaxy S3 se conecteaza prin Wi-Fi la televizoare, laptopuri sau tablete. Ecranele acestora copiaza afisajul de pe telefon.

 

Comentarii Facebook