Cum arată cea mai scumpă VILĂ din Cluj-Napoca! Este de vânzare - FOTO

 

Cea mai scumpă vilă scoasă la vânzare în Cluj-Napoca este de domeniul fantasticului. Casa costă o avere, dar dotările ei sunt pe măsură.

 

Vila cu adevarat unica pe piata clujeana. Proprietatea este situata pe un versant dominant cu panorama asupra Clujului si ofera intimitate totala. Domeniul contine un lac de agrement de dimensiune medie populat cu peste. Terenul este amenajat in cele mai mici detalii”, scriu cei care au scos la vânzare vila.

 

Casa oferă aproape tot ce va puteti imagina in materie de dotari: piscina interioara incalzita, sala de sport, sauna, jacuzii, terasa langa piscina, terasa pentru petreceri de 150 mp cu panorama catre oras, semineu, bucatarie insula, birou, camera de oaspeti, foisor, debarcader, minibar langa lac si multe altele care asteapta sa le descoperiti la fata locului.

 

Construcția are 600 de metri pătrați utili și un teren de 6000 mp și a fost ridicată în 2008. 

 

Prețul este unul care poate da dureri de inimă multora, 1,2 milioane de euro. Proprietarul va avea de așteptat o vreme oentru a găsi cumpărător la această sumă, dar cu siguranță cineva care este în căutare de o locație cu adevărat unică o va lua în calcul. 

 

Comentarii Facebook