Coral a primit cel mai important premiu din lume, din mediul de afaceri(P)


Compania de deratizare, dezinsectie si dezinfectie Coral Impex a fost selectată de catre World Confederation of Businesses - Confederatia Mondiala a Afacerilor (WORLDCOB), pentru a primi cel mai important premiu al mediului de afaceri din lume: " BIZZ 2013". Acest premiu a fost acordat în data de 29 septembrie 2013, la ceremonia de gala desfasurata la Atlantis The Palm, Dubai, Emiratele Arabe Unite.

WORLDCOB si-a exprimat dorinta de a onora si premia SC "CORAL", IMPEX SRL si echipa sa, cu cea mai importanta recunoastere de afaceri din lume, datorită experientei dovedite si cresterea constanta a companiei.

Mai mult decat atat, Organizatia internationala de afaceri WORLDCOB, organizatie de top in domeniul afacerilor, cu sediul in Houston, Texas, dedicata încurajarii, dezvoltarii si cresterii a peste 3.000 de companii, recunoscand si stimuland cresterea celor mai remarcabile companii si a celor mai redutabili oameni de afaceri din lume, a inclus prin acest triumf, CORAL IMPEX intre membrii WORLDCOB, alaturi de marile companii din 80 de tari.


Compania a mai fost premiata si in luna iulie a acestui an, in cadrul Summitului Liderilor de Afaceri, din Montreux (Elvetia) organizata de catre Adunarea Europeana de Business (EBA, Oxford, Marea Britanie), fiindu-i decernate premii de prestigiu international in sfera calitatii si a managementului: Premiul International "Best Enterprise" (Cea mai buna Companie), iar managerului acesteia, Dl. Alexandru Badea, in semn de recunoastere a excelentei reputatii in business, management eficient si dezvoltare constanta, i-a fost decernat titlul de "Cel mai bun Manager al Anului", de aceasta data CORAL IMPEX a fost invitata din nou sa poarte cu mandrie numele Romaniei intrun cadru fascinant nu doar datorita locatiei exotice, cum este Dubaiul, ci mai ales prin prestigioasele firme invitate sa ia parte.

Comentarii Facebook