Compariimobiliare.ro, site-ul care îți compară anunțurile agențiilor imobiliare din Cluj

 

Site-ul www.compariimobiliare.ro este o unealta inteligenta, creata la Cluj și, cel mai important, este SINGURUL portal de imobiliare din Cluj unde gasesti toate anunturile agentiilor in acelasi loc, actualizate la zi.

 

Portalul compariimobiliare.ro are opțiunea de a compara doua sau mai multe anunturi, iar astfel cumparatorul economiseste timp și gasește aproape instant cel mai bun pret de pe piata, pentru imobilul dorit.

 

La fel de importante sunt si opiniile altor cumparatori. Portalul compariimobiliare.roofera posibiliatea de a vedea si opiniile altor persoane legat de un anume imobil, opinii care te pot ajuta in luarea deciziei de cumparare/inchiriere a imobilului.

 

E de ajuns o singura data sa folosesti compariimobiliare.ro si garantat nu te vei mai intoarce la vechiul mod de a cauta anunturi imobiliare: cauta toate agentiile din Cluj, intra pe fiecare in parte, zeci de tab-uri deschise, zeci de notite si numere de telefon salvate. Acum e mult mai simplu, ai toate ofertele intr-un singur loc, faci o singura cautare, ai o singura lista, nu-ti faci griji ca poate mai sunt si alte oferte pe piata care sa-ti fi scapat. In plus, le ai pe toate si le compari intre ele, filtrand astfel din zeci sau sute de oferte disponibile, la doar cateva, care intr-adevar implinesc cerintele tale”, explică cel care a pus pe picioare acestor portal unic.

 

 

E foarte simplu de folosit, atat pe desktop cat si pe mobile. Feedback-ul unui utilizator compariimobiliare.ro:

 

"Mai nou nu mai folosesc altceva decat www.compariimobiliare.ro. Dupa ce folosesti site -ul asta, ti se pare absolut tampenie sa te duci sa cauti pe un milion de site -uri”. 

 

Actualizarea bazei de date se face zilnic, automatizat, garantand astfel ca orice anunt nou ce apare pe piata, va fi gasit si pe compariimobiliare.ro.

 

Lucram cu multe agentii imobiliare, mici, medii, mari si foarte mari, lista partenerilor fiind in contiuna crestere. Orice agentie imobiliara ce doreste o colaborare cu noi, este binevenita. Oferta noastra este extrem de atractiva.

 

Avem astazi peste 15.000 de anunturi imobiliare, toate din Cluj. Nu suntem agentie imobiliara, dar daca am fi, am fi cea mai mare agentie imobiliara din Cluj”, a mai spus cel care a gandit portalul compariimobiliare.ro.

 

Peste 4000 de clujeni ne urmaresc zilnic pe pagina de Facebook, unde sunt postate cele mai noi anunturi imobiliare aparute, dar si articole care ajuta in achizitionarea / inchirierea unui imobil.

 

Intra acum pe www.compariimobiliare.ro si convinge-te singur, sau viziteaza-ne pagina de Facebook Compariimobiliare.ro.

Comentarii Facebook