Compania de Apă SOMEȘ, recunoscută internațional. Ce distincție prestigioasă a primit


Compania de Apa SOMES SA a primit foarte recent prestigiosul Premiu international “Best Enterprize Award” (Cea Mai Buna Intreprindere) din partea Comitetului de Nominalizare Socrates din cadrul Europe Business Assembly – Adunarea de Afaceri din Europa.

Decernarea a avut loc cu prilejul unei ceremonii solemne din cadrul The European Awards Night and Excellence in Quality and Management Forum (Forumul Noptii Europene a Premiilor si Excelentei in Calitate si Management) care a avut loc in data de 7 Octombrie in Franta.

Europe Business Assembly este o corporatie internationala de parteneriat social cu sediul in Oxford, Marea Britanie, avand ca si obiectiv sa dezvolte si promoveze legaturile economice si sociale intre companii, investitori, mediul educational, orase si tari in intreaga lume.

Premiul “Cea Mai Buna Intreprindere” a fost infiintat pentru a prezenta polilor de afaceri din Europa, cele mai bune companii regionale. Procesul de nominalizare este bazat pe un sondaj complex si recomandarilor partenerilor Comitetului de Nominalizare Socrates, cat si pe baza datelor colectate de la organisme de certificare nationale si internationale, asociatii regionale si nationale, congrese, forumuri si industria media, luandu-se in considerare, printre altele, pozitia sustenabila puternica pe piata nationala de profil, anvergura companiei si evaluarea internationala, tehnicile moderne de management, reputatia societatii etc.

 



Cu aceiasi ocazie, directorul general al Companiei de Apa SOMES, dl. dr.ing.Dorin Ciataras a primit din partea Europe Business Assembly, Premiul International “Manager of the Year” – Manager al Anului, care recunoaste si onoreaza excelenta in management, viziunea strategica, etica in afaceri si responsabilitatea sociala.

La primirea celor doua premii, directorul general al Companiei de Apa SOMES a transmis multumiri pentru onoarea acordata societatii afirmand: “Consider ca aceste doua premii sunt indisolubil legate si reflecta rezultatele a multi ani de munca asidua in folosul comunitatii. Ele nu ar fi fost posibile fara sprijinul constant si neconditionat al Consiliului Judetean Cluj si al celorlalte autoritati si institutii publice din aria deservita si mai ales nu ar fi fost posibil fara munca sustinuta a Consiliului de Administratie si echipei manageriale, a tuturor si fiecaruia din angajati si nu in ultimul rand a clientilor care ne-au ajutat permanent sa ne imbunatatim serviciile. Ca atare, dedic aceste premii tuturor”.

 

Comentarii Facebook