Miercuri 24 Aprilie

Clujul, prezent la Expo Real 2016, în Munchen FOTO



Autoritățile locale au reprezentat Clujul în cadrul târgului Expo Real 2016, desfășurat la Munchen, pentru a putea atrage noi investitori străini.

Am prezentat la Expo Real 2016 avantajele competitive ale Clujului in vederea atragerii de noi investitii si locuri de munca in oras si judet.

Clujul are un "mixt de calitati" ce il face in continuare atractiv pentru mediul de afaceri: calitatea fortei de munca, calitatea infrastructurii (in special broadband si aeroport), conectivitatea cu pietele europene si calitatea vietii. Inovarea, ca dimensiune fundamentala a Clujului, ne ofera posibilitatea de a deveni un hub regional al cercetarii, dezvoltarii si IT. Inovarea presupune idei si talente pe care Clujul le detine,iar potentialii investitorii si-au exprimat interesul in acest domeniu precum si in alte domenii conexe precum infrastructura, cladiri de birouri, servicii, imobiliare si turism”, a declarat Emil Boc.

Expo Real este cel mai important eveniment european in materie de investititii, finante, dezvoltare si imobiliare si se desfasora in fiecare an la Munchen, cu peste 37.000 de participanti din 74 de tari.

Clujul a fost reprezentat de catre Primaria Cluj-Napoca, Consiliul Judetean, Tetarom, Cluj Innovation Park, Banca Transilvania si reprezentanti ai mediului de afaceri.

Comentarii Facebook