Clujenii se înghesuie la gogoși. Cozi ca pe vremea lui Ceaușescu în centrul Clujului - FOTO

 

Clujenii stau zeci de minute la coada la gogoși în centrul orașului. Cozile la gogoserie sunt uriașe și durează chiar și o oră să ajungi sa cumperi una.  

 

Aceste poze sunt facute pe o  strada din centrul Clujului la o gogoserie deschisa recent. Cand am trecut pe acolo nu mi-a venit sa cred. Nu am vazut  asa o coada de pe vremea lui Ceausescu! Din cate am inteles de la ''dependentii'' de gogosi, asa coada este in fiecare zi de dimineata pana seara! Cei mai multi sunt din pacate tineri. Spun, din pacate, deoarece nu constientizeaza acesti oameni ca excesul de consum de gogosi duce la ingrasare.  Dar asta este. Fiecare face ce vrea cu colesterolul lui”, ne-a relatat Iulian.

 

Gogoși se vând la Cluj-Napoca și în alte părți, dar zona centrală este renumită pentru ca "da tonul". Au fost și alte ”proiecte” luate cu asalt de lume în prima fază, dar apoi agitația s-a calmat.

 

Un material BuzzFeed prezintă într-un mod original cate gogoși furnizează 2000 de calorii, adică necesarul unui om adult pe 24 de ore. Același număr de calorii îl puteți atinge cu patru porţii de cartofi prăjiţi de la fast-food, o pizza şi 60 de morcovi.

 

Atentie, insa, nu consumati zilnic gogoși, caci va expuneti riscului de a lua proporții. 



Comentarii Facebook