Clujenii își găsesc de lucru la Microsoft. Salariul: 100.000 de dolari pe an


Microsoft recrutează absolvenții din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca pe bandă rulantă.

Pentru compania americană, candidatul perfect este tănărul absolvent care a reușit să își demonstreze talentul cu o aplicație dezvoltată. Sebastian Crișan are 21 de ani si e student la Universitatea Tehnica din Cluj, secția calculatoare în limba engleză. În câteva zile el va să lucreze pentru o companie clasată în top 5 drept cel mai bun angajator în domeniul IT. ”Abia aștept să plec, deja am început să fac numărătoarea inversă”, spune Sebastian Crișan.

Alți doi tineri din Cluj vor pleca la Microsoft pentru a dezvolta softuri pentru versiunile Windows, informează stirileprotv.ro. ”La două săptămâni după ce am primit primul telefon, deja am primit oferta. E un vis împlinit la baza căruia stă multă muncă, dar mai ales pasiune”, a spus și Andrei Scripniciuc, un tânăr student care va pleca și el în SUA.

In Romania am descoperit că studenții sunt foarte pasionați de de tehnologie și noi, Microsoft, căutăm oameni entuziasmați să vină și să lucreze la proiecte care literalmente au un impact pentru milioane de utilizatori”, a spus Valerie Anderson, recrutor Microsoft pentru Europa Centrala și de Est.

Oficialii Microsoft spun că Romania este numărul unu în topul țărilor din care recrutează. Salariul unui debutant ajunge la 100.000 de dolari pe an, mult peste posibilitățile firmelor IT interne.


Comentarii Facebook