Clujeancă UMILITĂ la un magazin deținut de un lanț național/ UPDATE: Citește poziția Profi

 

O clujeancă susține că a fost umilită la un magazin deținut de un mare lanț de retail, pentru simplul fapt că a cerut să fie respectată.

 

Am fost ca de fiecare data la magazin sa fac cumparaturi...cum era si normal coada. Un angajat sta la casa, 3 afara la tigara... Ma rog prietenu meu l-a intrebat pe unul dintre angajati care era pe raion daca vine sa deschida si cealalta casa, la care domnu s-a răstit si a inceput sa urle ca el nu este casier... Domnisoara casiera ne-a spus sa iesim din magazin ca nu suntem la piata si daca nu ne convine sa nu mai mergem facandu-ne fraieri... Nu mi se pare o atitudine potrivita fata de noi ca si clienti...si nu suntem singurii cu care ei vorbesc asa

 

Mereu este o coada... si stam si cate 10 minute, iar atitudinea lor fata de noi este una negativa, avand in vedere ca eu mereu am fost politicoasa si am vorbit frumos. Am asteptari ca si ei la randul lor sa vb la fel si sunt o clienta care zilnic fac cumparaturi de la magazin”, ne-a relatat Lili, scena de la magazinul din Mănăștur, de pe strada Ion Meșter.

 

Scena s-a produs la unul dintre magazinele deținute de un fond polonez de investiții și care s-a extins agresiv în ultimii ani. 

-----------------

 

Pentru a putea oferi calitatea inalta a produselor puse in vanzare in magazinele PROFI si totodata a tine preturile scazute, numarul angajatilor fiecarui magazin este constant mentinut la valori optime. Din acest motiv, ei si indeplinesc mai multe functiuni. De exemplu un casier este totodata si o persoana care pune marfa in rafturi. In aceste conditii, regulamentul nostru intern prevede ca sa se deschida o a doua casa doar cand la cea care deja functioneaza stau la rand patru persoane.  

 

Permiteti-mi acum sa va ofer acum o parte din reclamatia pe care clienta ne-a adresat-o de la adresa soos...@yahoo.com chiar in ziua respectiva, dupa ce m-a si contactat telefonic: “buna ziua,Joi in data de 2.07.2015 in jurlu orei 19 am fost impreuna cu un prieten sa fac niste cumparaturi din magazinul Profi din Cluj Napoca ,manastur de pe strada Ion Mester nr 5,cand am ajuns la casa erau 3 persoane in fata noastra,in acel moment prietenul meu la intrebat pe unul dintre angajati care aranja marfa pe un raion daca deschide si cealalta casa la care el a raspuns : Nu deschid pentru atat".

 

Din cercetarile facute a rezultat ca a urmat o altercatie intre client si angajati ai magazinului nostru si ca la un moment dat prietenul reclamantei a ridicat mana spre unul dintre ei spunand totodata ca daca nu face ce i se spune se poate trezi cu casa de marcat in cap.

 

Mai mult decat atat, in discutia telefonca pe care am purtat-o deja cu persoana mentionata de dumneavoastra, aceasta mi-a spus ca este clienta fidela si ca zilnic face cumparaturi de 10 ori din acel magazin, dar cand am intrebat-o cum de reuseste o asemenea frecventa, mi-a spus ca de fapt vine de doar o data sau de doua ori. Mentionez acest aspect pentru ca sa exemplific faptul ca in relatarea respectiva exista o mare doza de subiectivism si exagerare.

 

Este adevarat ca unul din principiile de baza din comert este “clientul nostru, stapanul nostru”, dar exista limite care trebuie respectate atat de vanzator, cat si de client pentru a se putea desfasura un comert civilizat.

 

Regretand faptul ca angajatii nostri nu au dat dovada de mai mult tact in situatia respectiva si ca au ales sa foloseasca un limbaj si un ton neadecvat in loc sa cheme politia, asa cum ar fi trebuit in contextul in care unul dintre ei a fost amenintat, acestora li s-au intocmit documente constatatoare pentru comportament neadecvat.

 

Va multumim pentru faptul ca solicitati si punctul nostru de vedere, dovedind astfel ca stiti care sunt regulile dupa care se ghideaza un jurnalist profesionist. Desigur, apreciem faptul ca nu ati mentionat numele magazinului nostru in articolul pe care l-ati publicat dar totodata regretam ca punctul nostru de vedere nu se regaseste in acel material alaturi de cel al clientei care s-a plans”, precizează Gabriel PASLARU, Reprezentant Relatii Publice Profi.

Comentarii Facebook