Clujana mai angajeaza 50 de oameni. Salariul oferit este de 1.000 de lei. Vezi ce meserii se cauta!


Fabrica de incaltaminte Clujana angajeaza inca 50 de oameni, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise. Salariul este de 1.000 de lei si in plus sunt oferite si bonuri de masa.

"Avem acum 400 de angajati si am luat in acest an inca 50 de persoane, dar mai avem nevoie de inca 50 pentru ca lucrurile  a se dezvolte la Clujana. Tocmai am deschis un nou magazin in Iulius Mall si speram ca volumul de munca sa creasca", a declarat Alin Tise. Consiliul Judetean Cluj este singurul actionar al Fabricii de Incaltaminte Clujana.

Administratorii isi doresc in viitor, pe fondul cresterii productiei si a cifrei de afaceri, sa deschida doua puncte de lucru in Huedin si in zona Gherla-Dej. Cele 50 de locuri de munca sunt pentru persoane specializate in cusut si croitorie.

Societatea Clujana a avut in 2009 o cifra de afaceri de 8.6 milioane de lei, cu 20% mai mare decat in anul 2008. Zilnic la fabrica de incaltaminte se produc 1.500 de perechi de pantofi si in urma investitiilor facute se spera ca in acest an sa ajunga la 1.700 de perechi.

Clujana face si exporturi in Franta si Irlanda, unde a vandut anul trecut 12.000 de perechi de pantofi, si ar vrea sa se extinda si pe alte piete. Intre timp, reprezentantii fabricii de incaltaminte au anuntat ca vor deschide un magazin de desfacere in Bucuresti, pe langa cele patru care functioneaza deja in Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook