Cluburile din Cluj vând bere expirată. Șase baruri au fost amendate de OPC Cluj

 

Inspectorii OPC Cluj au găsit bere expirată în șase cluburi controlate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Amenzile aplicate sunt între 500 şi 30.000 de lei.

 

S-au găsit atât băuturi cu data limită de consum depăşită, cât şi încălcări ale legii 349 privind fumatul. Acest operator economic nu avea niciun înscris unde să fie fumatul permis şi unde să nu fie. Tot spaţiul era la liber. Pe lângă aceste constatări, am mai găsit şi produse care erau depozitate conform sau produse cu ambalaje deteriorate”, a declarat Mircea Nicolae Varga, Comisar şef adjunct la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Cluj. 

 

De asemenea, vesela era nedezinfectată. ”Pentru dezinfecţia veselei, amenda este de la 3.000 la 30.000. Pentru produsele expirate, operatorul va fi sancţionat cu o amendă între 2.000 şi 20.000, pentru legea fumatului cu o amendă de 500 de lei”, a mai spus Varga.

 

Inspectorii OPC le recomandă clienților să fie atenți ce băuturi consumă și mai ales să verifice data expirării produselor.

 

Inspectorii clujeni nu au precizat care sunt cele 6 cluburi amendate.

Comentarii Facebook