Cizme perforate de vara in noua colectie Clujana

Producatorul clujean de incaltaminte si-a lansat colectia de primavara-vara 2011, care cuprinde cizme perforate, pantofi si sandale.

 

Primele modele sunt deja disponibile in magazinele Clujana. In total vor fi lansate pana la 15 modele noi atat pentru femei, cat si pentru barbati. Modele sunt realizate de departamentul propriu de creatie al fabricii clujene.

 

"Aparitia acestei noi colectii, realizata de catre propriul departament de creatie al societatii, reprezinta o dovada certa a faptului ca S.C. Clujana S.A. se afla pe drumul cel bun si ca demersurile Consiliului Judetean de revitalizare a acestei fabrici de traditie au dat rezultate. In perioada de timp urmatoare eforturile echipei manageriale ale Clujana, dar si ale conducerii Consiliului Judetean se vor concentra asupra identificarii de noi parteneri comerciali externi, in paralel cu recastigarea treptata a pietelor traditionale de desfacere?, a declarat Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, institutie in subordinea careia se afla fabrica de incaltaminte.

 

Clujana a devenit in februarie membru al Consiliului de Afaceri pentru Cooperare Economica cu Federatia Rusa, in vederea extinderii pietei de desfacere.

Comentarii Facebook