CFR scapa de criza si se lanseaza pe piata de nunti si botezuri, iar la cerere furnizeaza si lautari. Prima afacere a fost un parastas

CFR s-a lansat pe piata nuntilor si a botezurilor prin societatea CFR Gevaro, filiala care administreaza vagoanele cuseta, de dormit, restaurant si bar. Chelnerii si bucatarii se pot deplasa oriunde in tara si pentru doritori duc cu ei si laudari.

"La cerere, ne deplasam la locul indicat de client cu tot ce trebuie: mâncare, bautura, vesela, tacâmuri, fete de masa. in cazul in care ni se cere, putem asigura si o formatie muzicala", a declarat directorul general al CFR Gevaro, Bogdan Nastasescu, citat de Gandul.

Pana acum nu au primit cereri de nunti si botezuri, dar angajatii firmei de catering au fost chemati la un parastas al unui fost angajat al CFR Calatori. In plus, ei se ocupa si de membrii delegatiilor straine care vin la Bucuresti, la Ministerul Transporturilor.

"In afara de meniul fix, la cererea clientilor putem pregati preparate speciale sau cu specific de sezon. De exemplu, in perioada Craciunului am livrat piftie, sarmale si alte mâncaruri de acest fel", a declarat Nastasescu.


De asemenea, societatea de catering oferta si librari la birouri, pentru grupuri mai mari, iar preturile sunt acceptabile. O ciorba de porc costa 5,5 lei, de burta, 7 lei, o iahnie de fasole, 3,5 lei, iar un cotlet de porc la tava, 7 lei.

Pana acum, societatea de catering are 10 angajati, dar numarul ar putea sa creasca daca va fi cerere. "Prin diversificarea obiectului de activitate incerc sa salvez cat mai multe locuri de munca", a mai spus directorul. La ultimele disponibilizari, CFR Gevaro a trebuit sa dea afara 41 de angajati.


Societatea spera ca prin lanasarea pe piata serviciilor de catering sa scape si de datorii pe langa faptul ca le va da de lucru angajatilor.

Comentarii Facebook