Ceafa de porc cu CEL MAI BUN PREȚ DIN Cluj, în 15 și 16 Decembrie, în magazinele Agro-Ardeal!

 

Promoțiile continuă în magazinele Agro-Ardeal din Cluj-Napoca! Ceafa de porc costă doar astăzi și mâine, 15-16 Decembrie, 17 lei kilogramul, iar toți clienții care fac cumpărături mai mari de 200 lei primesc o cutie de crenvuști cu conținut de 100 la sută carne. Tot acum găsiți în magazine și noul salam de vară uscat:

 

„Dor de Bistrița” este noua gamă de produse tradiționale lansată de Agro-Ardeal, o provocare imensă a producătorului local de la Orheiu Bistriței, care și-a propus să aducă pe masa consumatorilor preparate tradiționale în care să folosească 100 la sută carne. De ieri, în magazinele Agro-Ardeal puteți cere și noul „Salam de vară uscat dublu afumat". La prepararea acestui produs premium se folosesc 130 grame de carne pentru a produce 100 grame de salam.

 

Promoția „CEL MAI BUN PREȚ DIN ORAȘUL TĂU!” continuă și în această săptămână! Astfel, CEAFA DE PORC va avea VINERI și SÂMBĂTĂ, 15-16 Decembrie 2017, cel mai bun preț din oraș! Rămâi aproape și fă o vizită în magazine să nu pierzi această ofertă, de neratat în aceste zile în care nu puțini sunt cei care vor să-și prepare singuri, în casă, preparatele tradiționale de porc pentru masa de Crăciun.

 

 

Tot vineri și sâmbătă, toți clienții care fac cumpărături de mai mult de 200 lei vor primi cadou "Crenvurști pentru copiii tăi!", un produs nou, fără adaos de E-uri și făcuți din 100 la sută carne. 

 

 

Produsele Agro-Ardeal pot fi găsite în Piața Mihai Viteazu (în incintă), Piața Ion Meșter (Mănăștur), Piața Mărăști (în incintă), strada Giordano Bruno 19 și strada Horea nr 87.

Comentarii Facebook