Cea mai mare firmă de exchange Bitcoin din România a ajuns și la Cluj. Vezi unde poate fi găsit noul BITCOIN ATM (P)


Bitcoin Romania, cea mai mare companie de exchange din țară a monedei digitale bitcoin, a deschis primul său sediu în Cluj-Napoca, amplasând totodată și cel de-al patrulea BITCOIN ATM din rețeaua firmei, acesta fiind primul ATM din afara Bucureștiului.

Adresa noului sediu Bitcoin Romania din Cluj-Napoca este Strada Horea, numărul 4, unde clienții companiei din zona de nord-vest a țării pot tranzacționa BTC. Programul de funcționare al noului ATM din Cluj-Napoca este de luni până vineri, în intervalul orar 10:30-19:00.

 


ATM-ul este funcțional din data de 14 februarie, iar cu ocazia inaugurării noului sediu, echipa Bitcoin Romania oferă și un curs preferențial, valabil până luni, 20 februarie.

Ne-am dorit sa le oferim clientilor nostri din afara Bucurestiului posibilitatea sa vanda si sa cumpere BTC intr-o locatie fizica, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze pana in capitala. Am ales municipiul Cluj-Napoca deoarece foarte multi utilizatori din aceasta zona ne-au solicitat amplasarea unui BITCOIN ATM si aici. Dorim astfel sa satisfacem cererea de pe piata si Cluj-Napoca este primul pas spre extinderea noastra la nivel national”, a declarat George Rotariu, CEO Bitcoin Romania.

Mai mult, în noul sediul de pe strada Horea, numarul 4, va exista și un operator. Acesta va veni în ajutorul noilor clienți, care până acum nu au mai tranzacționat prin intermediul BITCOIN ATM-urilor și pot intampina dificultăți.

Oferirea de servicii profesioniste si complete este foarte importanta pentru noi. Am vrut sa demonstram prin inaugurarea sediul din Cluj-Napoca ca putem iesi din zona noastra de confort, ca ne putem dezvolta la nivel national si ca putem evolua. Avem deja trei BITCOIN ATM-uri in Bucuresti, iar aducerea celui de-al patrulea in zona de provincie este un mare pas inainte pentru noi.”, a mai precizat CEO-ul.

Detalii complete pot fi obținute pe site-ul oficial Bitcoin Romania sau pe adresa de e-mail contact@bitcoinromania.ro.

Comentarii Facebook