Ce trebuie să știi când închiriezi o mașină?


Inchirierea unei masini este o solutie simpla si la indemana pentru cei care calatoresc, datorita confortului si mobilitatii pe care o asigura. Daca ti-ai pus si tu o multime de intrebari legate de procesul de inchiriere a unei masini, echipa Win Rent a Car Cluj iti ofera raspunsurile de care ai nevoie.

Conditii necesare pentru inchirierea unei masini

In primul rand, cei care doresc sa inchirieze o masina trebuie sa detina un permis de conducere valabil pe teritoriul Romaniei, pentru toata perioada in care vor conduce masina inchiriata. Varsta minima pentru inchirierea unui autovehicul este de 21 de ani, iar soferul care va conduce autovehiculul inchiriat trebuie sa detina carnetul de minimum 1 an.

Pentru incheierea unui contract de inchiriere, clientul trebuie sa aiba asupra sa atat permisul de conducere cat si cartea de identitate sau pasaportul.

Ce includ tarifele de inchiriere?

Preturile pentru inchirierea unei masini
de la Win Rent a Car includ inchirierea autoturismului pentru perioada aleasa, fara limita de kilometri. De asemenea, acestea includ si asigurarile necesare pentru toate autovehiculele: FULL Casco, asigurare auto obligatorie, rovinieta.

Ne sfatuim clientii sa fie intotdeauna foarte atenti la costurile ascunse atunci inchiriaza o masina, deoarece nu toate companiile ofera asigurarile incluse in pret, sau ofera asigurari incomplete.

La Win Rent a Car nu exista costuri suplimentare pentru scaunele de copii iar preluarea - predarea masinii este gratuita pe toata raza municipiului Cluj-Napoca.

Tarifele NU includ garantia care trebuie achitata la preluarea masinii (acestea va fi returnata ulterior, integral, daca se respecta conditiile contractului) si nici combustibulul. O conditie generala a inchirierii unei masini o reprezinta predarea acesteia cu aceeasi cantitate de combustibul care se afla in rezevor la preluare.

Cum se face o rezervare?

Rezervarea se face foarte simplu, completand chestionarul prezent pe site-ul celor de la Win Rent a Car: https://winrentacar.ro/. O alta posibilitate de a face rezervare este telefonic sau pe WhatsApp/ Viber, la numarul 0747 089 754.

Un aspect important al rezervarii il reprezinta si perioada pentru care se inchiriaza o masina. Tarifele pe zi pot ajunge sa fie reduse cu pana la 30% pentru o perioada mai lunga de inchiriere.


Verificarea masinii

Un alt aspect important de care trebuie sa se tina cont cand se inchiriaza o masina este verificarea acesteia. Clientul, alaturi de un reprezentat Win Rent a Car, are posibilitatea de a verifica caroseria si interiorul.
Daca ceva nu este in regula, trebuie sesizat, iar clientul are dreptul de a alege alt autoturism. De asemenea, daca apar probleme pe durata inchirierii, clientul are obligatia de a anunta un reprezentat Win Rent a Car si nu are voie sa intervina singur pentru reparatia defectiunilor.

Alege Win Rent a Car si beneficiaza de una dintre aceste oferte:

Ford Focus, an 2013 - 2014, preturi pornind de la 25 euro/zi pentru o perioada de inchiriere de minimum 10 zile.
Volvo S80, an 2014, preturi pornind de la 30 euro/zi pentru o perioada de inchiriere de minimum 10 zile.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu si peste 1000 de clienti multumiti, Win Rent a Car este una dintre cele mai cunoscute firme de inchirieri auto chiar de la aeroportul din Cluj Napoca. Inchiriaza cu incredere o masina din flota Win Rent a Car, accesand site-ul https://winrentacar.ro sau telefonic la numarul de telefon +40 747 089 754.



Comentarii Facebook