Ce motive ai avea să îți construiești un șemineu? (P)


Ți-ai dorit de mulți ani să îți faci un șemineu, dar fie nu ai avut timp, sau poate bugetul de care dispuneai te-a limitat doar la a menține construcția șemineului la stadiul de proiect, la a privi modele de șeminee pe internet sau în cataloagele de specialitate. Poate că încă de la început ai avut în minte modelul de șemineu care te-a impresionat, se potrivește casei tale și l-ai vrut în sufrageria ta. Sau poate că nu ai putut justifica costul inițial, acea investiție care trebuia făcută și care se recuperează pe parcursul catorva ani. Pentru a te ajuta să calculezi variantele pe care le ai și să observi faptul că șemineul este, de fapt, o investiție pentru tine și familia ta, am creat această listă cu trei motive pentru care ar trebui să iei în considerare instalarea unui șemineu în casa ta:

1. Designul modern, clasic sau rustic, împreună cu ambianța creată de șemineul pe lemne cu siguranță vor face livingul tău și mai atrăgător și prietenos. Nu sunt multe lucruri care să îți aducă plăcere mai mare decât să petreci un timp de calitate împreună cu familia ta în jurul focului și la căldura emanată de acesta.

2. Eficiența șemineul este crescută, iar acesta poate încălzi în totalitate casa ta, chiar și la temperaturi scăzute, sub 0 grade. Cum este acest lucru posibil? Prin distribuția aerului cald în toate camerele, chiar și dacă locuința ta este construită pe două niveluri, sau prin calorifere, dacă se apelează la un termoșemineu.

3. Independența față de sistemul de încălzire pe gaz, al cărui preț fluctuează foarte mult, este, evident, dorința multor români. Dacă investești într-un șemineu pe lemne, ai parte și de căldură la un preț scăzut, iar pe lângă asta beneficiezi și de ambianța plăcută oferită de lemnul care arde în focar.

Dacă locuiești la casă, lista cu motive pentru a-ți construi șemineul mult dorit poate continua, însă un lucru e clar: în ziua de astăzi șemineul nu mai este un lux, ci o achiziție inteligentă. Șemineul se dovedește a fi chiar o necesitate, având în vedere eficiența sa, randamentul ridicat și faptul ca alternativa de incălzire pe gaz, atrage cu sine cheltuieli mult mai mari.

Și dacă te-ai hotărât să îi faci un cadou căminului tău și să construiești șemineul, dar nu știi la cine să apelezi, îți facem cunoștință cu echipa SC Pefoc.ro SRL din Sibiu, care de 15 ani comercializează și construiește șeminee în toată țara. Cu peste 10.000 de produse pe stoc și 4 echipe de montaj care acoperă întreg teritoriul țării, Pefoc.ro iți oferă garanția calității la cel mai accesibil preț. În plus, beneficiezi de consultanță gratuită înainte, și chiar și după achiziționarea șemineului.

Pefoc.ro face tot, tu doar trebuie să pui pe foc și să te bucuri de ambianța relaxantă, creată de șemineul tău.

Comentarii Facebook