Casa Rusu deschide la Cluj cel mai mare magazin. Clienții au parte de reduceri și surprize FOTO (P)



Compania de mobilier Casa Rusu deschide cel mai mare magazin la Cluj-Napoca, cu o suprafata generoasa de pe 6.000 mp.



Astfel, vineri, 14 septembrie 2018, ora 09.00, Casa Rusu deschide portile pentru publicul larg, la cel de al 27-lea magazin de mobilier și articole de casa. Orasul Cluj-Napoca va gazdui cel mai mare magazin ca si suprafata, aceasta fiind de peste 6.000 mp si este situat pe B-dul Muncii nr. 1-15, centrul comercial Auchan Iris Cluj.

 



Cu un nou concept și o nouă abordare, marea deschidere va fi sărbătorită cu o gama variata de produse noi, promotii speciale si o mulțime de cadouri surpriză.



Magazinul a fost conceput pentru a aduce la viață experiența de acasă. Noul concept propune spatii de amenajare, utile si ofera indicii legate de design-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne, elegante, modulare și ușor de asamblat. De asemenea clientii au parte si de cele mai moderne decoratiuni pentru casa, de la covoare pana la tapet si corpuri de iluminat. De asemenea, clientii magazinului au ocazia de a folosit si o aplicatie de simulare virtuala a amenajarii mobilierului, pentru a-si face o idee mai bună asupra modului in care produsele ar arata in locuinta loc.


Mai mult, in noul magazin din Cluj, clientii vor beneficia de o reducere de 5% suplimentar fata de reducerile anuntate si prezentate la toate produsele de mobilier comercializate.

 



Clientii magazinului Casa Rusu Cluj, vor avea parte de reduceri de până la 50% la mobilier și decorațiuni, cadouri supriza pentru primii 500 de cumpărători.

Nevoia unui nou magazin, mai mare si mai elegant, pe o suprafata de peste 6.ooo de mp a venit in contextul dezvoltarii activitatii in aceasta zona din Inima Transilvaniei. Cunoastem foarte bine potentialul si specificul local pentru ca suntem prezenti in mod direct aici, in Cluj, de aproape 10 ani. Datorita faptului ca piata are o dinamica a sosit momentul unei schimbari si suntem mandri de aceasta noua locatie care vine in intampinarea unor cerinte din ce in ce mai exigente pe acesta piata a mobilei. ” a declarat Cristian Rusu, proprietarul grupului de companii Casa Rusu-Rus Savitar.

 



Casa Rusu este unul dintre primele branduri românești cu o activitate de aproape 25 de ani. In acest timp, Casa Rusu s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție.


Mai multe informații despre marea desschidere, dar și despre catalogul de produse al companiei puteți găsi pe www.mobilacasarusu.ro.

Comentarii Facebook