Casă de 24 mp cu 40.000 de euro lângă ”nemaipomenitul Cluj” - FOTO

 

Clujul depășește orice limită în privința ofertelor imobiliare. După apartamentul de 11 mp cu 20.000 de euro, acum a apărut casa de 24 de mp cu 40.000 de euro.

 

Uneori ai senzatia ca vrei sa pleci, sa scapi, ca totul e mult prea aglomerat. Simti ca ai vrea sa migrezi undeva unde ai auzi doar liniste, dar totusi parca stilul tau modernist nu ar lasa comfortul canapelei, utilitatile bucatariei si baia (mai ales baia) in locul unui copac cu umbra. 

 

Daca e sa te mai destinzi si in alt loc decat incognito pe Chrome atunci mai mult ca sigur ai prefera ceva cu oleaca de teren. Cum suna 550 mp?. Bineinteles ca si distanta fata de drumul principal e un aspect la care sa te gandesti, iar de utilitatile necesare la casuta nu mai zic ca sunt imperios necesare sa fie aproape. E bine ca sunt si le avem si trebuie doar bransate. 

 

E fain ca poti sa ajungi repede, repede la statia de autobuz nr. M43 care te aduce in nemaipomenitul Cluj”, își laudă agenții imobiliari proprietarea.

 

Locuința are 24 de mp, fiind de fapt o cameră care are la comun bucătăria, un living, iar dormitorul este deasupra livingului.

 

Plusul imobilului este terenul 550 de mp pe care este amplasat. Locuința este în Dezmir.

Comentarii Facebook