Care sunt firmele care se luptă pentru a monta camere video din Florești. Va fi ales prețul cel mai mic

 

Cinci firme au depus oferte la licitația privind montarea camerelor video în Florești.

 

Investiția este realizată în întregime din fonduri proprii ale administrației floreștene, valoarea estimată a sa fiind de 2,536 milioane lei, fără TVA. Criteriul de atribuire al contractului va fi oferta cu prețul cel mai scăzut, bineînțeles cu respectarea cerințelor din Caietul de Sarcini. 

 

Concret este vorba de o investiție multianuală, urmând să fie instalate un total de 137 camere video pentru siguranța floreștenilor: 39 camere 4G cu alimentare inclusiv fotovoltaică pe stâlpi, 75 camere pe stâlpi pentru intersecții și 23 camere Master Slave în intersecțiile majore, precum și sistemul de monitorizare, centralizare, stocare, prelucrare și prezentare imagini.

 

”Este vorba de una dintre  licitațiile din cadrul Programului de Investiții, care mai cuprinde lucrări precum noua grădiniță, noua școală, lucrări de canalizare, Drumul de Ocolire Sud sau asfaltările ori Remiza SVSU / MiniStația SMURD. În prima etapă vor fi montate camerele video din intersecțiile mari și va fi realizat sistemul central de monitorizare. Să fim înțeleși, nu e vorba de nici un fel de Big Brother. Aceste camere vor ajuta comunitatea și vor veni în sprijinul floreștenilor, lucru deja verificat și implementat cu succes în multe orașe mari din Europa și chiar în Cluj Napoca”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

 

Care sunt cele 5 firme care au depus oferte și sumele ofertate (fără TVA) cu mențiunea că o a șasea ofertă a fost respinsă, depunerea ei făcându-se după expirarea termenului legal. 

 

SC CASIDO SRL Brăila – 1,701 MILIOANE LEI

SC SISTEC SBSOL SRL Cluj – 1,982 MILIOANE LEI

SC MOBILIS SRL Iași – 1,926 MILIOANE LEI

SC TRANSELECTRONIC SRL Cluj – 1,883 MILIOANE LEI

SC ELECTROPLUS SRL Cluj – 2,079 MILIOANE LEI

Comentarii Facebook