BT Club lansează două noi proiecte de educaţie financiară, dedicate IMM-urilor şi start-up-urilor

 

BT Club lansează două noi programe de educaţie financiară dedicate antreprenorilor care au companii aflate la început de drum sau viitorilor întreprinzători, Seminarul de inteligență financiară şi Seminarul Idei practice pentru primele luni de start-up.

 

Acestea se vor desfăşura, fiecare, pe parcursul a aproximativ doi ani. 

 

Clubul este o inițiativă a Băncii Transilvania şi are ca misiune susținerea culturii şi educației antreprenoriale. Este primul program de acest gen de pe piața bancară din România şi a fost lansat acum 10 ani. Bugetul mediu anual al BT Club, dedicat educației, este de 150.000 euro. 

 

Cele două programe noi: tur BT Club organizat în cele mai importante oraşe

 

Programele sunt organizate în cadrul unui tur planificat în cele mai reprezentative orașe din țară. Cursurile se adresează tuturor antreprenorilor, iar înscrierea se face pe siteul www.btclub.ro, gratuit.

 

• Seminarul de inteligență financiară este destinat celor interesați de educația proprie, ca premisă a unei gestionări mai bune a finanțelor personale şi ale firmei, cu impact asupra creșterii calității vieții. Acesta este susținut de Eusebiu Burcaş, consultant în domeniul managementului banilor şi trainer financiar. 

 

• Seminarul Idei practice pentru primele luni de start-up este dedicat viitorilor antreprenori. Programul va fi implementat în colaborare cu Magnoliu Stan, care are o experiență complexă atât în domeniul consultanței și al trainingurilor, cât și în domeniul antreprenoriatului.

 

BT Club şi Banca Transilvania estimează că de aceste două programe vor beneficia peste 20.000 de persoane fizice şi juridice, cu o medie de 200 de participanți/curs.

 

• BT Club, în cifre:

 

- De 10 ani, parte a comunității antreprenorilor din România; 

- Are peste 21.000 de membri în întreaga ţară; înscrierea este gratuită;

- A organizat peste 750 de cursuri, seminarii şi worshop-uri în 65 de oraşe din țară, la care au participat peste 35.000 de persoane; participarea este gratuită;

- Cursuri cu peste 100 de teme; 70 de parteneri pentru susţinerea proiectelor, printre care şi persoane din echipa Grupului Financiar Banca Transilvania;

- BT Club desfăşoară inclusiv o serie de evenimente Antreprenori pe scenă. Pentru studenți, evenimente organizate în Bucureşti şi în Cluj-Napoca şi care facilitează întâlnirea studenților cu câte o personalitate cu spirit antreprenorial, care s-a remarcat într-un anumit domeniu.

Comentarii Facebook