BT Capital Partners a intermediat emisiunea de obligațiuni de 550 milioane euro a fondului Globalworth

 

BT Capital Partners, cel mai mare broker de retail din România şi parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, a intermediat, în calitate de co-manager și agent de listare, emisiunea de obligațiuni în valoare de 550 milioane de euro, cu o maturitate de 5 ani, emise de fondul de investiții imobiliare Globalworth.

 

Rata dobânzii este de 2,875% - randament echivalent de 3% -, iar oferta a fost suprasubscrisă de 2,4 ori.

 

BT Capital Partners va lista obligațiunile Globalworth la Bursa de Valori București.

 

Alături de BT Capital Partners, din consorțiul de intermediere au mai facut parte Deutsche Bank, J.P. Morgan Securities și UBS Limited, în calitate de joint bookrunners și Rand Merchant Bank, în calitate de co-manager.

 

Globalworth este un fond de investiții imobiliare, înființat în anul 2013, axat pe oportunitățile de investiții imobiliare unice în piețele din Europa Centrală și de Sud Est, cu focus pe  proprietățile din România. Este coordonat de o echipă formată din peste 60 de profesioniști cu experiență relevantă privind gestionarea investițiilor și a activelor.

 

BT Capital Partners este cel mai mare broker de retail în România şi parte a Grupului Financiar Banca Transilvania. Este membru exclusiv în România al Oaklins, cel mai experimentat consultant pentru fuziuni şi achiziții de companii la nivel global. A fost consultant şi a intermediat peste 50 oferte publice - de cumpărare, vânzare sau de preluare -, de peste 1 miliard de euro. Compania oferă servicii de brokeraj, asistență pentru listarea pe piața de capital şi pentru atragerea de investitori, consultanță pentru fuziuni şi achiziții, atragerea şi structurarea de finanțări complexe, cercetare de piață şi consultanță strategică.

Comentarii Facebook