BRD lansează campania Expresso de toamnă. Ce credite poți lua în doar 3 ore, cu dobânzi promoționale (P)



BRD lansează tradiționala promoție de toamnă la creditele de nevoi personale. Astfel, împrumuturile în valoare de maximum 90.000 de lei pot fi obţinute, până pe 31 decembrie, cu dobânzi promoţionale şi condiţii simplificate de acordare. 

În baza acordului încheiat cu ANAF, creditele pot fi acordate fără adeverinţă de venit sau alte documente justificative ale veniturilor obtinute din salarii sau din pensii, iar împrumuturile de până la 32.000 RON se acordă în 3 ore de la depunerea dosarului complet în unităţile BRD.

În plus, banca garantează calitatea serviciilor oferite şi promite să nu perceapă niciun fel de dobândă, asigurare de viaţă sau comision de rambursare anticipată, în cazul clienţilor nemultumiţi de serviciile băncii care hotărăsc să restituie integral suma împrumutată în maximum 30 de zile lucrătoare de la data încheierii contractului de credit.

Pentru un credit de 20.000 lei acordat pe o durată de 5 ani, Dobânda Anuală Efectivă (costul total al creditului, care încorporează dobânda nominală şi celelalte costuri legate de finanţare, inclusiv asigurarea de viaţă) este, până la sfârşitul promoţiei, de 10,07% (în cazul încasării veniturilor la BRD) sau de 11,11% (în celelalte cazuri), în scădere cu 0,73% şi respectiv 0,76% faţă de nivelurile anterioare.
La acordarea creditului sunt luate în calcul orice fel de venituri - de la salarii, pensii, venituri din activităţi independente, până la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.

BRD îşi aşteaptă clienţii atât în unităţile din reţeaua băncii, cât şi pe www.brd.ro/expresso, consilierea şi pre-acceptarea fiind posibile şi la TelVerde: 0800 803 803.

Iată care sunt condițiile de tarifare:

 

Comentarii Facebook