Bosch face angajări MASIVE la Cluj

 

Bosch vrea să angajeze 340 de persoane la fabrica de componente auto de la Jucu, judeţul Cluj.

 

La fabrica de la Jucu sunt căutați 100 de tehniceni operatori roboţi și 110 funcţionari administrativi. Bosch mai caută ingineri producţie, ingineri automatişti, programatori fabricaţie, şefi de secţie, electriceni sau programatori, conform site-ul AJOFM Cluj (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă).

 

Bosch a început producția la Cluj în 2014 și a angajat în jur de 325 de persoane atât pentru activităţile de producţie, cât şi pentru cele de cercetare şi dezvoltare. 

 

Bosch a investit iniţial suma de 77 de milioane de euro la Cluj. Noul centru de cercetare şi producţie ocupă o suprafaţă totală de circa 38.000 de m2. 

 

Din punct de vedere organizaţional, centrul de la Jucu face parte din divizia Automotive Electronics, care dezvoltă şi produce unităţi electronice de comandă, semiconductori şi senzori pentru industria auto şi alte domenii. Divizia are 17 unităţi de producţie la nivel mondial şi un număr de aproximativ 20.000 de angajaţi. 

 

Grupul Bosch este reprezentat în România în patru oraşe: Bucureşti, Blaj, Cluj şi Timişoara. În Bucureşti, Bosch este prezent din anul 1994 cu o societate de distribuţie de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranţă şi comunicaţii, precum şi de echipamente auto pentru piaţa de aftermarket. Începând cu anul 1999, Bosch este prezent în capitală şi prin BSH Electrocasnice SRL. Din 2007, la Blaj se află Bosch Rexroth cu o unitate de producţie pentru tehnică liniară, care a fost extinsă în 2013 cu o nouă fabrică destinată industriei auto. Începând cu anul 2008, în Timişoara se află un centru de comunicare Bosch. 

Comentarii Facebook