Bijuterii din diamante brute și genți la promoții de 50%, la Expomineralia și Bag Expo, în Iulius Mall Cluj



Ediții de primăvară ale târgurilor Bag Expo și Expomineralia îi așteaptă pe iubitorii de accesorii la Iulius Mall. Vor descoperi genți în pas cu moda la prețuri promoționale și bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase, care să le îmbogățească garderoba în noul sezon.

Până duminică inclusiv, 17 aprilie 2016, parterul Iulius Mall găzduiește o nouă ediție a târgului internațional de pietre prețioase și semiprețioase, Expomineralia. De această dată, vedetele târgului vor fi bijuteriile realizate din pietre în stare brută, așa cum sunt cele din diamante neprelucrate, safir imperial, smarald, topaz, tanzanit, rubin și multe altele. De asemenea, doamnele și domnișoarele care vor să își creeze propriile accesorii după un design personalizat pot face asta în sectorul de workshop. Expomineralia reunește peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.

În aceeași perioadă, în Iulius Mall se va reinstala universul genților și accesoriilor, spre încântarea doamnelor și domnișoarelor. Clientele Bag Expo sunt așteptate cu noutăți de sezon, mare parte din colecția actuală reprezentând piese create în atelierele din Italia. Iar pentru că amatoarele de cumpărături sunt fericite atunci când se înnoiesc cu multe accesorii, la această ediție Bag Expo își vor putea alege oricâte își doresc, pentru că gențile din colecția anterioară sunt la jumătate de preț. La Bag Expo vor fi prezentate articole pentru toate stilurile: plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele.

Comentarii Facebook