Báthory IT & Print Days, conferință de IT & Print dedicată elevilor

 

Elevii clujeni sunt invitați la Báthory IT & Print Days, prima conferință de IT & Print din România care se adresează elevilor de liceu.

 

Evenimentul se desfășoară în perioada 28 - 29 septembrie 2018, la Liceul Teoretic Báthory István din Cluj-Napoca, fiind deschis tuturor elevilor de liceu din județul Cluj. Participarea acestora la eveniment este gratuită. 

 

Sunt două zile de workshop-uri, pitch-uri, testare de produse și jocuri. În Cluj-Napoca au loc numeroase târguri și conferințe specifice domeniului IT, evenimente dedicate specialiștilor sau celor aflați la început de drum în cariera profesională. Interesul pentru domeniul de IT & Print începe însă mult mai devreme.  

 

Báthory IT & Print Days le oferă ocazia tinerilor liceeni să interacționeze în mod direct cu profesioniști în domeniu, să participe la workshop-uri speciale, să testeze jocuri și produse specifice domeniilor de IT & Print. În plus, elevii care au o idee sau un proiect inovativ îl vor putea prezenta în fața unui juriu de specialiști, cele mai bune idei fiind premiate cu programe de mentorat și sponsorizări. 

 

Program Báthory IT & Print Days

 

Vineri, 28.09:

15:00 – 17:00 Conferință: „Hello, IT & Print Brands!”

17:30  Round table: „Future of Cluj-Napoca: Smart City”

18:30  Networking Cocktail Party

 

Sâmbătă, 29.09:

09:00  Înregistrare participanți

10:00-15:00  IT & Print workshops session

14:00-15:00  Pitching session: „Sway us with your idea!”

15:00-16:00  Prezentare: „Successfull stories”

 

Participarea la toate activitățile din cadrul evenimentului este gratuită. În ceea ce privește workshop-urile, numărul de locuri / workshop fiind limitat, este necesară o înscriere în prealabil. Acest lucru se face prin simpla completare a formularului disponibil pe www.bathorydays.ro . 

 

Vor fi prezente la eveniment cele mai cunoscute companii la nivel local și internațional, firme și școli informale de IT, firme și asociații de print, precum și universități clujene. 

 

Din rândul agenților economici, educaționali și sociali care vor participa la conferință pot fi amintiți: Accenture, Arobs,  ArtSoft, Evozon, Gameloft, Google, Halcyon, HipMenu, PiTech, Școala Informală de IT, Târgul de Cariere în IT, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Asociația Tipografilor Transilvania, NIS Electronics, Rottaprint, Seenprint, Tipografia Arta, World Wide Print și alții. 

Comentarii Facebook