Banca Transilvania si-a ales noul director general


Banca Transilvania si-a ales noul director general, dupa patru luni de la demisia lui Robert Rekkers, anunta Capital.ro.

Andreea Moraru, senior banker - institutii financiare la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), a fost numita in urma deciziei actionarilor. "Discutam, nu pot nici sa va confirm, nici sa va infirm aceasta informatie. Avem o lista scurta", a spus Horia Ciorcila, presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania.

Andreea Moraru lucreaza de zece ani in institutii financiare in Europa Centrala si de Est, Rusia si tarile CIS. Din noiembrie 1998 si pana in ianuarie 2011 a lucrat la Ministerul Finantelor la departamentul Piete de Capital, dupa care a plecat la BERD pana in prezent. Ea a absolvit Academia de Studii Economice si un MBA la Cass Business School.

Pe langa functia de la BERD, Andreea Moraru mai este si membru in Consiliile de Supraveghere ale Fondului European de Pensii, Uniqa Ungaria, Uniqa Croatia, Prva Group.

Dupa demisia lui Robert Rekkers, Banca Transilvania a fost condusa de interimar de Peter Franklin, reprezentantul BERD-ului in board.

Comentarii Facebook