Banca Transilvania lansează Cardul de masă. Cum funcționează și ce înseamnă

 

Banca Transilvania lansează Cardul de masă BT, destinat cumpărăturilor alimentare şi plății consumației la restaurant în rețeaua de parteneri ai băncii.

 

Este un card Visa, care poate fi obținut exclusiv prin angajator dacă se numără printre instituțiile sau companiile din România care oferă angajaților carduri de masă ca beneficiu extra-salarial. 

 

Noul produs completează portofoliul de carduri BT şi este un pas natural pentru bancă, având în vedere focusul său pe digital, numărul semnificativ de clienţi care primesc salariul la Banca Transilvania, precum şi al celor care lucrează cu BT pentru virarea salariilor angajaţilor. 

 

Cardul de masă BT este contactless și poate fi folosit oriunde în România pentru plata cumpărăturilor alimentare în cadrul rețelei de magazine și restaurante partenere Băncii Transilvania. Conferă flexibilitate la plată, indiferent dacă valoarea acesteia este mai mică sau mai mare decât cea a unui tichet de masă clasic. De asemenea, este reîncărcabil: angajatorul va alimenta lunar cardurile de masă ale angajaților cu suma echivalentă bonurilor de masă. Banii de pe Cardul de masă nu pot fi retraşi sau transferați. Acest card este reînnoit automat la fiecare 3 ani şi este primit direct de la angajator. 

 

Companiile care oferă angajaților Cardul de masă BT au o serie de beneficii: Facilitate fiscală prin scutirea de impozit pe profit pentru valoarea reprezentată de bonurile de masă; Gestionare uşoară și posibilitatea monitorizării acestora; Operativitate: datorită reîncărcării cardului de masă, contravaloarea bonurilor de masă ajunge rapid la angajați; Costuri mici cu gestionarea distribuţiei sumelor.

 

Detalii despre Cardul de masă BT:

La primire, cardul trebuie activat la unul dintre bancomantele Băncii Transilvania folosind codul de activare primit prin SMS.

PIN-ul poate fi personalizat gratuit la ATM-urile BT. 

Pentru clienții persoane fizice care au Card de masă BT comisionul de emitere/reemitere, adminstrare şi plăți este zero. 

 

Clienții pot afla oricând suma disponibilă pe cardul de masă prin intermediul bancomantelor Băncii Transilvania sau al robotului Livia de la BT, care oferă informații prin Facebook Messenger, Skype sau telefonic (0264 308 028, *8028).

 

Pentru plăţile contactless cu cardul de masă este necesară introducerea PIN-ului, indiferent de suma plătită.

 

Rețeaua de parteneri BT la care se poate plăti cu Cardul de masă poate fi consultată pe siteul BT, aici.

 

Asistență 24h/24: 0800 80 CARD (2273); 0264.594.337.

 

Banca Transilvania este cel mai mare jucător pe piaţa de carduri din România, cu peste 3 milioane de carduri emise. Portofoliul cuprinde carduri de credit, de debit, respectiv de cumpărături, de călătorii, pentru medici şi, cele mai noi, carduri de masă.

Comentarii Facebook