Banca Transilvania, între cele mai valoroase 10 companii din Romania

 

Banca Transilvania este una dintre cele mai valoroase 10 companii din Romania, potrivit analizei realizate de Ziarul Financiar, in colaborare cu BT Capital Partners si cu firma de consultanta si evaluare Veridio.

 

BT a primit recunoasterea pentru faptul ca se afla in acest top in cadrul in cadrul Galei ZF 2017, desfasurata in 23 noiembrie a.c., la Bucuresti. Banca a fost reprezentata de Omer Tetik, Director General

 

Este al 12-lea an consecutiv in care ZF publica topul celor mai valoroase 100 de companii din Romania, oferind un reper privind valoarea businessului din tara noastra, criteriile de realizare fiind valoarea cifrei de afaceri si cele mai mari marje de profit. Conform clasamentului, cifra de afaceri a companiilor din Romania a ajuns in 2016 la 1.300 de miliarde de lei (285 miliarde euro), iar marja de profit net a atins un nivel record de 4%. Este pentru prima oara in ultimii 10 ani cand companiile din top 100 sunt evaluate la peste 70 de miliarde de euro. Dintre acestea, cele mai valoroase 10 companii sunt evaluate la 108 miliarde lei (23,5 miliarde euro), cu aproape 8% mai mult fata de top zece 2016.

Comentarii Facebook