Banca Transilvania acordă 4 burse de câte 15.000 de euro la EMBA University of Hull



Banca Transilvania, Electrogrup si SIF Moldova, in parteneriat cu Ziarul Financiar, Biziday.ro si Republica.ro, ofera patru burse, fiecare a cate 15.000 de euro, la EMBA University of Hull, pentru cei care isi doresc un pas inainte in dezvoltarea profesionala si personala, indiferent de domeniul in care lucreaza, public sau privat.

Bursele acopera integral cei doi ani de studiu la scoala de business 100% britanica din Cluj-Napoca.

Aplicatiile se primesc in perioada 16 octombrie – 3 noiembrie a.c., iar numele bursierilor vor fi anuntate in 10 noiembrie a.c. prin intermediul canalelor de comunicare EMBA si ale partenerilor media.

Bursele se adreseaza persoanelor cu minim 3 ani de experienta in management, dupa terminarea studiilor sau cu peste 8 ani experienta profesionala, care doresc un pas nou in cariera si cunosc limba engleza la nivel avansat.

Pentru inscrierea in vederea obtinerii unei burse este nevoie de urmatoarele:

-CV in limba engleza, care sa cuprinda si aceste informatii: realizari obtinute in business si in afara acestuia; realizari academice si contributia adusa comunitatii sau unor comunitati;
-Eseu de maxim 500 de cuvinte, in limba engleza, despre beneficiile studierii la un EMBA si despre cum vor fi folosite cele invatate in cadrul acestuia, pe plan profesional si personal;
-Doua recomandari, in limba engleza, din partea unor persoane cu care persoana care aplica pentru bursa lucreaza sau a lucrat. -Recomandarile trebuie sa contina datele de contact ale persoanei care recomanda si antetul companiei/instutitiei reprezentate de persoana care face recomandarea.
-Trimiterea documentelor mentionate anterior la adresa office@ubbee.ro, pana vineri, 3 noiembrie a.c. - inclusiv, cu mentionarea unuia dintre partenerii media in care a urmarit campania de burse EMBA, si anume Ziarul Financiar, Biziday sau Republica.

Bursierii vor face parte din a patra generatie de cursanti EMBA si vor incepe cursurile in februarie 2018.

EMBA University of Hull este acreditat international de AMBA (The Association of MBAs) si de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de acesta din urma beneficiind doar 55 dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume. Cursurile dureaza 2 ani si sunt organizate pe 12 module, in Cluj-Napoca. Acestea sunt in limba engleza, iar profesorii provin de la University of Hull, din Marea Britanie. Diploma de absolvire este internationala, acordata de University of Hull, iar directorul programului este Dr. Andrew Taylor.

In prezent, la EMBA University of Hull din Cluj-Napoca studiaza peste 50 de manageri si antreprenori.

Prima generatie EMBA University of Hull a absolvit in 2017 si a obtinut cele mai bune rezultate dintre cursantii care au finalizat studiile la acest EMBA in Marea Britanie, Hong Kong, Singapore si Bahrain.

University of Hull are 90 de ani de traditie in Marea Britanie. Anual, aproximativ 20.000 de studenti – dintre care 20% sunt din tari diferite - urmeaza cursurile celor peste 50 de specializari ale universitatii. In plus, University of Hull este in topul celor mai importante universitati din lume, conform Times Higher Education 2017.

Comentarii Facebook