Auchan vinde in supermarketul din Cluj-Napoca o bautura de calitate inferioara in loc de lapte. Vezi dovada- FOTO

Strategiile hipermarketurilor ii pot induce in eroare pe cumparatori. La Auchan Cluj, in zona in care se vinde lapte UHT, a aparut un nou produs, care contine numai 51% lapte, dar care se vinde ca si lapte.

 

Cumparatorii sunt foarte usoar inselati pentru ca deasupra cutiilor cu aceasta bautura este un afis mare pe care scrie LAPTE  3.2% si pretul de 2.89 lei. Pacaleala merge pana la capat, pentru ca chiar langa sunt amplasate si alte cutii care contin intr-adevar lapte si al caror pret este foarte apropiat- 2.98 lei.

 

De fapt, cumparatorii sunt pacaliti sa cumpere o bautura inferioara din lapte denumita "Milk drink - Sole" si care contine doar 51% lapte, iar restul sunt permeat si grasimi vegetale.

 

 

 

 

Acesta este un produs artificial de o calitate mult inferioara laptelui, o bautura care reprezinta un lapte simulat hipoproteic cu adaos de subproduse din industria laptelui. De fapt, denumirea corecta ce ar trebui afisata de vanzatori este de bautura care contine si lapte (51%). Compozitia nu este periculoasa, dar nu are deloc calitatile nutritive ale laptelui. 

 

Asadar, cand cumparati lapte uitati-va cu atentie ce scrie pe cutie. Inscriptionarea trebuie sa arate clar un continut de 100% lapte!

 

Daca ati surprins evenimente care pot reprezenta o stire, puteti trimite imaginile pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii reporter!"

Comentarii Facebook