ANAF va afla cine sunt proprietarii domeniilor.ro

 

ANAF va colabora cu Institutul National de Cercetare Dezvoltare în Informatică – I.C.I. Bucuresti pentru a afla cine sunt proprietarii tuturor domeniilor .ro din România. 

 

Agenția Națională de Administrare Fiscală și Institutul National de Cercetare Dezvoltare în Informatică – I.C.I. Bucuresti vor semna un protocol de colaborare, în vederea schimbului de informații, care să permită accesul direct al Fiscului și la datele de identificare ale deținătorilor de domenii cu extensia.ro, anunță un comunicat al ANAF.

 

ICI Bucuresti va pune la dispoziția ANAF datele necesare pentru ''îndeplinirea atribuțiilor care îi revin privind colectarea veniturilor și prevenirea și combaterea evaziunii și fraudei fiscale''. Protocolul are ca obiect colaborarea părților în vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI București ale deținătorilor domeniilor cu extensia .ro, înregistrate în serviciul RoTLD (www.rotld.ro), a anunțat astăzi ANAF.

 

Direcția Generală Tehnologia Informației din cadrul ANAF va asigura aplicația informatică de interogare domeniu/vizualizare răspuns, prin care vor fi obținute informații despre proprietarul/proprietarii unui domeniu sau a unei liste de domenii de internet din România.

Comentarii Facebook