ANAF Cluj a închis magazinele din Centru care nu dau bonuri fiscale - FOTO

 

ANAF - Antifraudă a înschis mai multe magazine din centrul Clujului pentru că nu emiteau bonuri fiscale, după o razie de proporții care a avut loc joi, 19 martie.

 

Mai multe magazine au fost sigilate pentru ca patronii să nu le redeschidă după ce pleacă inspectorii, iar apoi să conteste amenzile în instanță și pe durata judecății să își continue activitatea. 

 

Magazinul de eșarfe pentru femei și articole textile, Maria, de pe strada Napoca a fost închis din cauză că vânzătorii nu au emis bon fiscal.

 

Un restaurant de pe Bulevardul Eroilor a fost amendat cu 20.000 de lei. ”Este un restaurant pe Bulevardul Eroilor care are doar patru mese. La control, inspectorii au verificat banii din casă și cei asupra chelnerilor. A ieși o diferență în plus de 80 de lei, care era ciubucul din acea zi. Pentru asta am auzit că le-au dat amendă 20.000 de lei”, precizează o sursă, citată de evz.ro.

 

Un magazin din apropierea acestui restaurant, care vinde haine second hand a fost amendat consistent pentru faptul că s-a descoperit o diferență mică între sumele din casa de marcat și bonurile fiscale emise în acea zi.

 

Comentarii Facebook