Ambient a desemnat castigatorii "Tombolei Mesterului" (P)

 

In cadrul celei de-a patra editii a "Tombolei Mesterului", Ambient a oferit luni, 23 aprilie, la Cluj-Napoca, premiul cel mare, o autoutilitara Dacia Logan Van.

Norocosul marelui premiu este Adrian Givan din Tiha Bargaului.

Ca si in editiile trecute, campania s-a adresat tuturor mesterilor inscrisi in programul Ambient "Mesterul Casei Tale", care au facut cumparaturi de la Ambient in perioada 10 februarie-8 aprilie 2012.


"Ma bucur sa fiu norocosul castigator al unui premiu atat de mare. Pentru mine a fost o surpriza extraordinara pe care o voi pastra in amintire. Sunt recunoscator companiei Ambient pentru ca ne sustine pe noi, mesterii si mi-a oferit un astfel de cadou in perioada Sarbatorilor de Paste si doresc sa felicit echipa organizatoare pentru aceasta initiativa", a spus castigatorul Adrian Givan.


Pe langa premiul cel mare, Ambient a mai recompensat mesterii pentru munca lor zilnica si cu alte premii sustantiale, printre care: produse speciale in valoare de 1000 de euro din partea Bramac, cinci excursii la Campionatul European de Fotbal, 10 bilete la finala Europa League, 20 de bilete la finala Cupei Romaniei, dar si peste 2000 de tricouri si salopete.

Castigatorii la Campionatul European de Fotbal se vor bucura de prezenta la doua dintre cele mai asteptate meciuri ale evenimentului: Portugalia-Germania si Italia-Croatia. De asemenea, acestia vor avea ocazia sa viziteze 4 orase din Polonia: Lublin, Opoczno, Plock si Poznan, dar si un oras din Ucraina - Liov. In plus, vor avea parte de vizite la 4 fabrici ale furnizorilor parteneri Ambient: Barkinek, Pol Skone, Kolo si Opoczno.


Ambient a mai facut fericite 419 familii ale mesterilor, oferindu-le miei pentru masa de Pasti.

"Ne bucuram ca si de data aceasta mesterii s-au inscris in numar foarte mare la editia de Pasti a tombolei noastre. Suntem foarte incantati ca am reusit sa le oferim acestora o surpriza in preajma Sarbatorilor si ne propunem ca pe viitor sa ducem mai departe aceste lant de initiative impreuna cu partenerii nostri", a spus Calin Smocutean, director Retail Ambient.

 

 

 

Comentarii Facebook