Ambient a dat premii de peste 22.000 euro, înainte de Craciun (P)

 

Ambient, rețeaua națională de bricolaj 100% romaneasca si-a premiat mesterii inainte de Craciun prin Tombola Mesterului Ambient dedicata exclusiv lor.

 

In competitia care are o traditie de 5 ani s-au inscris aproximativ 4500 participanti care s-au luptat pentru marele premiu al concursului- un autoturism Dacia Dokker Van 1.6, in valoare de 8.500 de euro.

Competitia a inceput pe 1 octombrie, s-a desfasurat in 16 magazine si depozite Ambient din marile orase printre care Sibiu, Targu-Mures, Alba Iulia, Cluj si Bistrita, s-a incheiat pe 30 noiembrie si s-a adresat tuturor mesterilor Ambient inscrisi in programul „Mesterul Casei Tale”. Marele premiu a fost castigat de Frunteanu Petre din Sibiu.

Colaborez cu centrul comercial Ambient din Sibiu de 7 ani si ma bucur sa am alturi de mine o echipa de profesionisti care imi ofera suportul in munca pe care o desfasor. Cand am fost anuntat ca am castigat masina nu am crezut dar ma bucur foarte mult pentru ca o voi putea folosi in munca mea de zi cu zi.Multumesc inca o data echipei Ambient pentru tot suportul din ultimii ani si pentru premiu”, a declarat Frunteanu Petre castigatorul marelui premiu.

1500 premii au fost oferite celorlalti mesteri, ca recompensa pentru colaborarea lor cu Ambient, precum: salopete de lucru, vouchere in valoare de 50 de lei si 100 de lei pe care le pot folosi la achizitionarea de produse specifice meseriei si premii speciale de la furnizorii parteneri. 39 dintre ei au castigat si cate o jumatate de porc pentru masa de Craciun.

Ne bucurm ca putem recompensa cei mai harnici mesteri inscrisi in programul Ambient dovedind inca o data ca Ambient actioneaza in stransa legatura cu comunitatile in care exista. Suntem fericiti ca anul acesta sortii au decis ca premiul sa ajunga la Sibiu, locul unde a inceput totul acum 21 de ani. Prin programul „Mesterul casei Tale” intentionam sa stimulam in continuare micii intreprinzatori iar prin tombole sa ii ajutam sa se dezvolte”, a declarat Calin Somcutean, Director Vanzari Ambient

Tombola Mesterului Ambient a fost organizata in parteneriat cu: Bell Profile, Cersanit, Ceresit, Chempro, Egger, Esprit, Ferroli, Opoczno, Osram, Penosil, Ravak, Rigips, Tondach si Weber.

Comentarii Facebook