Alis Grup reprezintă Romania în Federația Mondială a Transportatorilor de Autocar

 

Alis Grup a devenit în 2016 cel mai recent membrul al Federației Mondiale a Transportatorilor de Autocar ”Global Passenger Network” (GPN), fiind singura entitate din industria autohtonă a transportatorilor de persoane care a reușit să reprezinte cu succes România în rând cu marile trusturi mondiale de transport.

 

 

La începutul lunii martie a acestui an, în Malta, a avut loc întâlnirea anuală a Federației Mondiale a Transportatorilor de Autocar – Global Passager Network. În cadrul acestui eveniment important, România a fost reprezentată de către Alis Grup în calitate de nou membru a Federației Mondiale.

 

Alis Grup face parte din Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) și este reprezentată de către Liviu Jișa – acționar majoritar al companiei și Vice Președintele FORT în zona Ardealului. 

 

 

”Pentru noi 2016 reprezintă un an foarte important în care ne-am propus mai multe obiective. Unul dintre acestea a fost atins la începutul acestei luni. Suntem foarte bucuroși să anunțăm că am devenit unica companie de transport persoane care reprezintă Romania în Federația Mondială a Transportatorilor de Autocar - GPN. Deși concurența a fost acerbă, în paralel cu noi, încercând si alte companii de transport din Romania șă adere la GPN, avem totala satisfacție că am reusit să reprezentăm în mod exclusiv țara noastră la întalnirea anuală a Federației, din Malta” a declarat dl Florin Crisan, directorul companiei Alis Holidays, membra Alis Grup.

 

 

Global Passenger Network (GPN) reprezintă federația mondială la care au aderat cele mai importante companii și trusturi de transport persoane din lume. Având în prezent peste 31 de membri din diferite țări, asociația mondială stabileste standardele de calitate și profesionalism pe care trebuie să le dobândească toți membrii. Demersurile pentru aderare la federație au fost foarte stricte din punct de vedere al dotărilor tehnice, al siguranței datelor contabile și al calității resurselor umane. 

 

Reușita aderării la GPN s-a datorat creșterii accentuate a standardelor serviciilor de transport pe care le oferim atât prin calitatea autocarelor pe care le deținem cât și prin calitatea șoferilor și a operatorilor de transport”,  a completat directorul Alis Holidays.

 

 

Alis Grup și-a completat flota cu autocare moderne de lux dotate pentru a aduce un plus de confort pentru toți pasagerii care aplează la serviciile grupului. Personalul companiei, cu o vastă experiență acumulată în urma anilor de practică, a fost înscris la training-uri de profil și limbi străine.

 

 

Astfel, pentru transportul de grupuri în afara tării sau închirierea de autocare în România, persoanele interesate se vor adresa agenției de turism Alis Holidays care face parte din Grupul Alis. Aceasta va deschide două puncte de lucru noi în Turda și Câmpia Turzii. Solicitările vor fi preluate și procesate în timp scurt pentru a răspunde cât mai prompt tuturor cerințelor atât din țară cât și din străinătate.

 

 

ALIS GRUP reprezintă România în Federația Mondială a Transportatorilor de Autocar, fiind una dintre primele companii naționale de transport de persoane. ALIS GRUP este un lider în oferirea de servicii de transport, cu o experiență de 15 ani în domeniu și o flotă de 150 de autobuze și microbuze cu o capacitate de transport variat: 16 locuri, 19 locuri, 23 de locuri, 28 de locuri, 35 locuri, 40 de locuri, 49 de locuri, 55 de locuri, 59 de locuri și 61 de locuri. Pentru mai multe detalii se poate accesa site-ul oficial al companiei: www.alisgrup.ro

Comentarii Facebook