Economic

Aeroportul Cluj: Programul zborurilor charter pentru vara 2017

   

Zboruri charter spre destinații cu litoral vor fi operate și în acest an de pe Aeroportul Internațional ”Avram IancuCluj, începând din 25 mai

 

Programul de vară aferent acestora cuprinde zboruri turistice către nu mai puțin de nouă destinații, din GRECIA (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) și TURCIA (Antalya).

 

Tot începând din acest an, zborurile spre destinațiile de vacanță vor fi operate în fiecare zi a săptămânii, de către nouă companii aeriene: Blue Air, Air Bucharest, Corendon Airlines, Aegean Airlines, Ellinair, Tarom, Freebird Airlines, Pegasus și Atlasglobal. 

 

Ne bucură faptul că reușim să le oferim clujenilor și nu numai, posibilitatea efectuării de zboruri directe către destinațiile de vacanță preferate, în cele mai bune condiții și cu o frecvență ridicată, contribuind astfel la un concediu cât mai reușit”, a declarat Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj, instituție care deține Aeroportul clujean

 

Comparativ cu sezonul de vară 2016, anul acesta, de pe Aeroportul clujean se va putea zbura către o nouă destinație, Tessaloniki (Grecia), zbor operat de către compania aeronautică Ellinair, în perioada 16 iunie -28 septembrie 2017. De asemenea, cele mai multe zboruri de tip charter vor fi către Antalya (Turcia), acestea fiind operate de către șase companii aeriene. 

 

Reamintim faptul că, în acest moment, de pe Aeroportul Internaţional ”Avram IancuCluj sunt operate peste 40 de destinații, spre 21 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, creșterea continuă a numărului acestora fiind determinată de adresabilitatea tot mai ridicată a pasagerilor care optează pentru un zbor în/din Cluj. Acest fapt este confirmat de datele statistice privind traficul de pasageri care a înregistrat, doar în primul trimestru al acestui an, o creștere de aproximativ 60% comparativ aceeași perioadă a anului trecut.

 

rosal_dispecerat[1].png
19-5-2017, 12:50
95 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Economic

3 vizualizări
20-10-2017, 15:17
Veste BUNĂ despre Autostrada Sebeș - Turda. Ce sector se deschide» Vezi tot
2 vizualizări
20-9-2017, 10:33
Programul Prima Casă ar urma să se închidă» Vezi tot
2 vizualizări
9-11-2015, 8:36
Firma clujeană Broda angajează personal calificat şi necalificat! (P)» Vezi tot
2 vizualizări
15-1-2015, 12:01
Drum expres de 400 de kilometri de la Turda la Halmeu» Vezi tot
2 vizualizări
10-4-2012, 23:16
Produs de Bucovina a deschis magazin in Iulius Mall Cluj» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?