Adi Hădean critică Guvernul de la Paris. Cum ne-am făcut de rușine la un târg foarte important - VIDEO

 

Chef Adi Hădean a bătut obrazul Guvernului pentru modul în care s-a prezentat România la Târgul internaţional de produse din industria alimentară ”Sial Paris”.

 

România trebuia să aibă un stand cu 36 de producători, dar de tot proiectul s-a ales praful.

 

Vreau sa va povestesc despre o durere a celor 36 de mici producatori romani care ar fi vrut sa faca exact ca mine. SIAL ar fi fost pentru ei o sansa foarte buna sa isi promoveze produsele romanesti si Romania in strainatate. Nu avem stand al Românie la Paris, avem cateva standuri mici si mizere impartite si imprastiate”, spune Hădean, într-o transmisiune LIVE pe Facebook. 

 

Micii comercianţi ar fi trebuit să meargă gratuit la SIAL, printr-un program guvernamental intermediat de ministerul Economiei, dar au aflat în ultimele zile că dacă vor să meargă trebuie să o facă pe cont propiu, contra sumei de 1.500 de euro. 

 

Organizarea acestui targ, a unui pavilion trebuia sa fie in sarcina unei firme, o firma care a participat la licitatie si a castigat. Producatorii romani cati au mai venit, s-au trezit pe betonul gol in ditamai complexul expozitional. Cuiva i s-a facut mila de milogealea reprezentantilor romani si au dat o mocheta si altcuiva i s-a facut mila si a debarcat un mobilier mizerabil pe care producatorii s-au apucat sa il spele cu ce avea fiecare de acasa”, a spus Adi Hădean. 

 

Bucătarul dă vina pe reprezentanţii guvernului, care dau vina pe firma organizatoare, iar aceștia se apără spunând că nu aveau contract. 

Comentarii Facebook