70% dintre români cred că țara merge în direcția greșită. Ce părere aveți?

 

Un studiu de tip Omnibus lansat recent de Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS precizează că peste 70% dintre români cred că ţara merge pe direcția greşită.

   

Astfel, conform datelor acestui studiu, 72% dintre respondenţi consideră că România se îndreaptă într-o direcţie greşită și numai 16% cred că România merge într-o direcţie bună. 

 

Românii sunt cei mai mulțumiţi de profesori (59%) şi medici (58%). Numai 19% dintre români spun că sunt mulţumiţi de politica guvernului în domeniul educaţiei, 10% aprobă modul în care se cheltuiesc banii de către Casa de Asigurări de Sănătate, 22% sunt mulţumiţi de economia României şi doar 6% sunt mulţumiţi de politica guvernului în domeniul sănătăţii.

 

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 23 iunie - 1 iulie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3% în la un nivel de încredere de 95%.

Comentarii Facebook