2000 de vizitatori la targul de locuri de munca la Cluj Arena


Peste 2000 de persoane au participat la targul de fortade munca, de miercuri, 30 mai, de pe stadionul Cluj Arena.

Au fost ofertate locuri de munca din domenii ca: back office, call center, vanzari, asigurari, muncitori necalificati in constructii sau agricultura, dar si pentru muncitori calificati strungari, lacatusi, soferi, lucratori in logistica, electricieni, tamplari, sudori, vopsitori industriali, confectioneri textili sau pentru persoane cu studii superioare: ingineri, IT, personal medical, specialisti resurse umane, personal pentru pozitii de conducere.

Participantii au avut acces la instrumente de autoevaluare, putand sa-si descopere interesele personale si ce ocupatie li se potriveste.

Targul a fost organizat in cadrul proiectului N.O.R.D. - Nevoia de Orientare, Reorientare si Dezvoltare implementat de K Consulting Management and Coordination alaturi de Agentia de Dezvoltare Comunitara "impreuna" fiind cofinantat din Fondul Social European prin programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara "Promovarea masurilor active de ocupare" "Investeste in oameni" si reprezinta momentul de maxima intensitate in facilitarea angajarii pentru clujenii aflati in cautarea unui loc de munca.

La eveniment au participat 45 de companii din domenii variate precum Office Depot, Emerson, Sykes, Allianz Tiriac, Asirom, Arabesque, EBS, ING, Romtelecom, Billa, Napomar, DLX, Held Fashion, Sinterom, Subway, RDS&RCS, Nasticom, Taxback.com, Qual Media, Arabesque. in plus au oferit o gama variata de locuri de munca si companiile de recrutare precum Manpower, Adecco, Luger&Makler, Exotic Garden, Trenkwalder, Gi Group si nu numai.

Fiind organizat pe principiul planificarii carierei, spatiul targului a gazduit 4 puncte de interes asociate pasilor de integrare pe piata muncii din cadrul proiectului N.O.R.D.: informare, consiliere, formare si angajare. "Mi s-a parut o oportunitate. Au fost destul de multe oferte, mai putin in domeniul in care am terminat facultatea. Am aflat despre noi cursuri, am facut testul de interese profesionale si m-a ajutat sa ma cunosc mai bine. Am vazut ca a fost un targ ghidat, am mai fost la alte targuri si erai dezorientat", a declarat Maria Dranca, vizitator.

Comentarii Facebook