Miercuri 24 Aprilie

1.500 de IT -iști se pot angaja azi și mâine la Cluj, la Târgul de Cariere în IT

 

Pasionații și specialiștii IT sunt așteptați joi și vineri, 9-10 martie, la Târgul de Cariere în IT, care are loc la Cluj-Napoca. 

 

Târgul se desfășoară la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Peste 40 de companii și organizații caută mai mult de 1.500 de colegi.

 

Există o cerere mare de IT-iști, atât începători, cât și cu experiență, iar ediția care începe azi reunește companii locale, naționale și internaționale. Îi așteptăm pe toți cei care vor să facă următorul pas în carieră în acest domeniu la Târgul de Cariere în IT, să-i întâlnească pe angajatori, să participe la mini-interviuri, la Speed Coding și Speed Gaming Challenge și la workshopurile care au loc în cele două zile de târg”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

 

 

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA


 

 

Ce companii vin la Târgul de Cariere în IT

 

Accesa are disponibile peste 30 de joburi precum QA Engineer, Java Developer, SharePoint Developer, Linux DevOps, Business Analyst with German. BG Soft caută peste 60 de colaboratori care asigură expertiză tehnică și consultanță la nivel local și global, în timp ce Intacct Development recrutează Software Engineer, Site Operations Engineer, dar are disponibile și internshipuri.

 

Magneti Marelli caută peste 80 de noi colegi, Steelcase angajează printre altele IT CRM Support Engineer, Product Design Engineer, IT Service Desk Analyst with English and German, iar Thomsons Online Benefits recrutează la Târgul de Cariere Associate Configuration Specialist, Darwin Support Associate și Client Support Associate.

 

Recrutări fac joi și vineri la TdC și companiile Porsche Engineering, Siemens, Axon Soft, Bertrandt, ERNI Development Center, Flow Traders, Luxoft, RedSharp, Riverbed, Accenture, Banca Transilvania, Bosch, BRD – Groupe Société Générale, Gameloft, MHP-a Porsche Company, Hanna Instruments, Telenav și multe altele.

 

La TdC este amplasat și Standul de Demisii, locul unde candidații vor putea decide dacă jobul lor actual e cel potrivit pentru ei.

 

 

 

Comentarii Facebook